Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Τούρκοι με ντρόουν βομβάρδισαν αστυνομικό Τμήμα των Κούρδων της Συρίας – Σκότωσαν τέσσερις

Οι Τούρκοι με ντρόουν βομβάρδισαν αστυνομικό Τμήμα των Κούρδων της Συρίας – Σκότωσαν τέσσερις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τέσσερα μέλη των Δυνάμεων Εσωτερικής Ασφάλειας της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας (Asayish) σκοτώθηκαν την Παρασκευή 2/2 σε νέα τουρκική επίθεση με ντρόουν στη συνοριακή πόλη Καμισλί στη βορειοανατολική Συρία.

Οι τουρκικές δυνάμεις εξαπέλυσαν το πρωί της Παρασκευής επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος σε Τμήμα των Ασάγις στην Καμισλί, ανακοίνωσε η Ασφάλεια σε ανακοίνωσή της.

Το χτύπημα είχε στόχο ένα Τμήμα στην ανατολική πλευρά της πόλης και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων μελών και τον τραυματισμό ενός άλλου, αναφέρει η ανακοίνωση των Ασάγις.

Η ανακοίνωση σημειώνει ότι η επίθεση σημειώθηκε τη στιγμή που οι δυνάμεις των Ασάγις διεξάγουν επιχείρηση στο προσφυγικό στρατόπεδο Χολ, στο οποίο κρατούνται οικογένειες τζιχαντιστών.

Στις 27 Ιανουαρίου, οι Ασάγις και οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) με τη συμμετοχή του Διεθνούς Συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ ξεκίνησαν μια επιχείρηση ασφαλείας κατά του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) στο στρατόπεδο Χολ, με το όνομα Humanity and Security.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι Ασάγις συνέλαβαν δεκάδες οπαδούς του Ισλαμικού Κράτους και ανακάλυψαν τέσσερις κρυμμένες νάρκες.

Στις 24 Ιανουαρίου, ένα τουρκικό ντρόουν έπληξε ένα όχημα των Ασάγις στο δρόμο μεταξύ των δύο πόλεων Καμισλί και Χασάκα.

Από την επίθεση σκοτώθηκε ένα μέλος των Ασάγις και αρκετοί τραυματίστηκαν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισραήλ διευρύνει τις χερσαίες επιχειρήσεις στον Λίβανο κατά της Χεζμπολάχ, δηλώνει ο αρχηγός του στρατού

Ισραήλ: «Μόλις ξεκίνησε» η εκστρατεία κατά της Χεζμπολάχ

Ισραήλ: Νεκρός χρηματοδότης της Χαμάς σε πλήγμα στον Λίβανο

Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη

Το Ιράν απειλεί με πλήγματα σε τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr