ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αιφνιδιαστικά ο διευθυντής του FBI στο Ισραήλ

Αιφνιδιαστικά ο διευθυντής του FBI στο Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Ισραήλ, πραγματοποίησε ο επικεφαλής της ομοσπονδιακής αστυνομίας των ΗΠΑ (FBI), ο οποίος είχε συναντήσεις με μέλη των δυνάμεων της τάξης και των υπηρεσιών πληροφοριών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του FBI, ο Κρίστοφερ Ρέι αναφέρθηκε στις «τρέχουσες και μελλοντικές» απειλές τις οποίες αντιμετωπίζουν το Ισραήλ και οι ΗΠΑ.

Επιπλέον, συναντήθηκε με τον υπεύθυνο του FBI που έχει την έδρα του στο Τελ Αβίβ και «επέμεινε στη σημασία του έργου που παράγει το προσωπικό του FBI στο πλευρό των Ισραηλινών εταίρων του για την αντιμετώπιση των απειλών που εγείρουν η Χαμάς, η Χεζμπολάχ, το Ιράν και άλλοι».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «το FBI θα εισακούσει τα αιτήματα της κυβέρνησης του Ισραήλ προκειμένου να τη στηρίξει στις προσπάθειες που κάνει να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών της χώρας μπροστά στις τρομοκρατικές απειλές και ενέργειες», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τους New York Times, η επίσκεψη αυτή είναι η πρώτη που πραγματοποιεί ο Ρέι στο Ισραήλ μετά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

Ο διευθυντής του FBI πρόκειται τώρα να μεταβεί στη Γερμανία για τη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια, που ξεκινά την Πέμπτη 15/2 και διαρκεί ως τις 17 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως

Δημοσκόπηση: Σημαντικό προβάδισμα Ρούμπιο έναντι Αντιπροέδρου Βανς για το 2028

Επιστρέφει το Ισραήλ σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα;

«Δεν τελειώσαμε με το Ιράν»: Γιατί ο Νετανιάχου μάχεται για την αναβολή των εκλογών

Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr