ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε εννέα Σύρους στρατιώτες

Το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε εννέα Σύρους στρατιώτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εννέα στρατιώτες των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων σκοτώθηκαν το Σάββατο 24/2 σε ξεχωριστά επεισόδια στις επαρχίες της Ντέιρ αλ Ζουρ και της Χομς, στην ανατολική και κεντρική Συρία.

Στρατιωτική πηγή των κυβερνητικών δυνάμεων είπε στην ιστοσελίδα North Press ότι άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα στόχευσαν τον Σουλεϊμάν αλ-Φαρέτζ, 31 ετών, μαχητή στις Δυνάμεις Εθνικής Άμυνας (NDF), που συνδέονται με τις κυβερνητικές δυνάμεις, στην πόλη Αλ Μαγιαντίν στο ανατολική ύπαιθρο της Ντέιρ αλ Ζουρ, σκοτώνοντάς τον αμέσως.

Σε άλλο περιστατικό, άγνωστοι ένοπλοι, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα υποστηρίζοντας το Ισλαμικό Κράτος (ISIS), στόχευσαν τον Οντάι αλ Μπενιάν, 30 ετών, στρατιώτη των κυβερνητικών δυνάμεων, και τον ξάδερφό του Κουσάι αλ Μπενιάν, 27 ετών, στην πόλη Αλ Μαγιαντίν, σκοτώνοντάς τους αμέσως.

Μια άλλη επίθεση πραγματοποιήθηκε από άγνωστους εναντίον του αρχηγείου της Στρατονομίας των κυβερνητικών δυνάμεων στην πόλη Αμπού Καμάλ στην επαρχία Ντέιρ αλ Ζουρ, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός στρατιώτη.

Στη Χομς, μια στρατιωτική πηγή είπε στην ιστοσελίδα North Press ότι το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) εξαπέλυσε επίθεση σε στρατιωτική θέση των κυβερνητικών δυνάμεων ανατολικά του χωριού Τζουμπ αλ Τζαρά, σκοτώνοντας έξι στρατιώτες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: Θα πλήξουμε σύντομα το «πυρηνικό οχυρό» της Τεχεράνης στο όρος Πίκαξ

Το Ισραήλ καλεί την UNESCO να καταδικάσει τη χρήση του Κάστρου Μποφόρ από τη Χεζμπολάχ ως στρατιωτικού φυλακίου

Χαμάς: Ανακοίνωσε νέο ηγέτη της τον επικεφαλής διαπραγματευτή της οργάνωσης, Χαλίλ αλ-Χάγια

Ο πρόεδρος του Ιράν δήλωσε ότι η χώρα βρίσκεται σε «πόλεμο πλήρους κλίμακας» με τις ΗΠΑ

«Αλκατράζ με Αλιγάτορες»: Το Ισραήλ ανοίγει τον δρόμο για τη χρήση κροκοδείλων ως μέτρο ασφαλείας στις φυλακές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr