ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγκυρα, Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Εκρέμ Ιμάμογλου, Κωνσταντινούπολη, Μανσούρ Γιαβάς, Σμύρνη, Τουρκία,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σημαντικό προβάδισμα στον Εκρέμ Ιμάμογλου δίνουν τα πρώτα αποτελέσματα για την Κωνσταντινούπολη, αφού στο 24% των καταμετρημένων ψήφων λαμβάνει το περίπου 49,6% έναντι περίπου 41,6% του Μουράτ Κουρούμ.
Ειδικότερα, ο Εκρέμ Ιμάμογλου, νυν δήμαρχος και υποψήφιος από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας CHP, προηγείται στις δημαρχιακές εκλογές στη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, την Κωνσταντινούπολη, ανέφερε στο NTV.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Ιμάμογλου παίρνει 49,6% με το 24% των καταμετρημένων ψήφων ενώ ο Μουράτ Κουρούμ, ο υποψήφιος από το Κόμμα AKP του Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, λαμβάνει το 41,6%.
Η αντιπολίτευση προηγείται και στις τρεις μεγάλες πόλεις, Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα, Σμύρνη, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία.
Στην Άγκυρα ο Μανσούρ Γιαβάς προηγείται με ποσοστό 56,97% έναντι του Τουργκούτ Αλτινόκ που προς ώρας συγκεντρώνει ποσοστό 35,8%.
Στη Σμύρνη με 13,38% καταμετρημένο, ο Τσεμίλ Τουντσάι του CHP συγκεντρώνει 47,23%, έναντι 37,85% που συγκεντρώνει ο Χαμζά Μουντέν του ΑΚΡ.























































