ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν ανακοίνωσαν το Σάββατο βράδυ πως η «μεγάλη» επιχείρηση με τη χρήση drones και πυραύλων κατά του Ισραήλ, αποτελεί «μέρος της τιμωρίας του» για τα «πολυάριθμα εγκλήματά του», όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ιρανική κρατική τηλεόραση.
Το Ιράν εξαπέλυσε 100 drones και πυραύλους Cruise κατά του Ισραήλ.
Ορισμένοι καταρρίφθηκαν επάνω από την Συρία και την Ιορδανία, μετέδωσε το ισραηλινό δίκτυο CH 12 TV.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν εξαπέλυσαν μεγάλης κλίμακας πλήγματα με drones κατά στόχων στο Ισραήλ, μετέδωσε το ιρανικό αγγλόφωνο δίκτυο Press TV επικαλούμενο ιρανικές πηγές.
Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Άμυνας του Ιράν εξέδωσε δήλωση προειδοποιώντας τις γειτονικές χώρες ότι όποια από αυτές ανοίξουν τον εναέριο χώρο τους στο Ισραήλ για να αναχαιτίσουν τα drones θα στοχοποιηθούν.
Πληροφορίες ξένων δικτύων αναφέρουν ότι το Ισραήλ έχει ήδη αρχίσει να αναχαιτίζει ιρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από τη Συρία και την Ιορδανία.
Η δυνατότητα να γίνει αυτό είναι χάρη σε μια εναέρια ομπρέλα που δημιούργησαν οι ΗΠΑ σε συνεργασία με περιφερειακούς συμμάχους.























































