ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τραγικό τέλος βρήκε στην Ινδονησία μια Κινέζα τουρίστρια, η οποία γλίστρησε μέσα στον κρατήρα του ενεργού ηφαιστείου Ijen, όπου στο χείλος του πόζαρε για φωτογραφίες.
Η Huang Lihong, 31, και ο σύζυγός της Zhang Yong βρίσκονταν στην επαρχία της Ανατολικής Ιάβας σε μια ξενάγηση όταν συνέβη το τραγικο περιστατικό.
Στην προσπάθειά τους να παρακολουθήσουν την ανατολή του ηλίου, είχαν σκαρφαλώσει στην άκρη του κρατήρα του Ijen – ενός ηφαιστειακού τουριστικού πάρκου στην περιοχή, ανέφερε το Hongxing News.
Σύμφωνα με την αστυνομία, έπεσε κατακόρυφα από ύψος 75 μέτρων και πέθανε από την πρόσκρουση της πτώσης της.
Ο θάνατος χαρακτηρίστηκε ως ατύχημα, δήλωσαν αξιωματούχοι της Αστυνομίας.
Αρχικά, διατηρούσε μια απόσταση ασφαλείας δύο έως τριών μέτρων από την άκρη του γκρεμού ενώ έβγαζε τις φωτογραφίες, είπε ο ξεναγός.
Πρόσθεσε ότι είχε προειδοποιήσει το ζευγάρι για τα επικίνδυνα σημεία.
Ωστόσο, η Lihong στη συνέχεια άρχισε να κινείται προς τα πίσω για να τραβήξει μια φωτογραφία πιο κοντά σε ένα δέντρο με φόντο γυμνά κλαδιά, είπε ο οδηγός.
Πάτησε κατά λάθος τα μακριά ρούχα της ενώ περπατούσε προς τα πίσω, με αποτέλεσμα να πέσει από τον γκρεμό, σύμφωνα με μαρτυρίες.























































