Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καταγγελίες για σεξουαλικά εγκλήματα κατά του μάγου Κόπερφιλντ – Τις νάρκωνε πριν επιτεθεί

Καταγγελίες για σεξουαλικά εγκλήματα κατά του μάγου Κόπερφιλντ – Τις νάρκωνε πριν επιτεθεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο διάσημος Αμερικανός μάγος Ντέιβιντ Κόπερφιλντ έχει κατηγορηθεί από 16 γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση και ανάρμοστη συμπεριφορά, σύμφωνα με έρευνα του Guardian.

Περισσότεροι από τους μισούς ισχυρισμούς προέρχονται από γυναίκες που δήλωσαν ότι ήταν κάτω των 18 ετών όταν έλαβαν χώρα τα περιστατικά.

Ορισμένες δήλωσαν ότι ήταν μόλις 15 ετών, αν και ο ίδιος μπορεί να μην γνώριζε την ηλικία τους.

Οι κατηγορίες εναντίον του περιλαμβάνουν ισχυρισμούς ότι νάρκωσε τρεις γυναίκες πριν τις κακοποιήσει σεξουαλικά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συναινέσουν.

Οι ισχυρισμοί εναντίον του 67χρονου illusionist –τους οποίους έχει αρνηθεί– ξεκίνησαν τα τέλη της δεκαετίας του 1980 και έφτασαν έως και το 2014.

Ο Guardian έχει στα χέρια του καταγγελίες με μαρτυρίες άνω των 100 ατόμων που εξετάζει, αναφέρει το δημοσίευμα.

Τα περισσότερα θύματα γνώρισαν τον Κόπερφιλντ μέσω της δουλειάς του.

Ο διάσημος μάγος αρνείται όσα υποστηρίζουν οι γυναίκες λέγοντας πως «ποτέ δεν ενήργησε ανάρμοστα με κανέναν, πόσο μάλλον με ανήλικο» και πως είναι «υπέρμαχος του #MeToo».

Αρκετά από τα θύματα καταγγέλλουν πως ο Κόπερφιλντ υποσχέθηκε να τις βοηθήσει στην καριέρα τους στο μόντελινγκ ή στη βιομηχανία του θεάματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κόπερφινλτ ήταν μεταξύ των «υψηλών προσώπων» που σε δικαστικά έγγραφα αποδείχθηκε πως είχε σχέσεις με τον Τζέφρι Επστάιν.

Πηγή: Guardian, ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και ακραία η υπόθεση»

Ο Νίκος Δένδιας διερωτήθηκε γιατί ο Τραμπ αποδέχεται την ιδέα ενός ισλαμικού στοιχείου στην περιοχή αντί να τραβά τον Ερντογάν προς μία φιλοδυτική θέση

Ο Νίκος Δένδιας είπε μία μεγάλη ιστορική αλήθεια: «Αδελφό έθνος δεν εννοούμε μόνο τους Ελληνοκύπριους αλλά και τους Τουρκοκύπριους»

Νίκος Δένδιας: Συρία και Λιβύη αποτυχημένα κράτη – Η Ελλάδα βρίσκεται στο μέσο μιας τεράστιας γεωπολιτικής αναταραχής

Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr