ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
O 71χρονος λογοτέχνης Γιουράι Τσιντούλα, είναι ο φερόμενος δράστης της απόπειρας δολοφονίας κατά του Σλοβάκου πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.
Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Σλοβακίας, ο φερόμενος ως δράστης, έδωσε μία πρώτη εξήγηση για την πράξη του.
Συγκεκριμένα, δήλωσε κατά την πρώτη ανάκριση στην οποία υπεβλήθηκε από τις σλοβακικές αρχές ότι πυροβόλησε τον Ρόμπερτ Φίτσο επειδή «διαφωνούσε με την πολιτική της κυβέρνησής του».
Νωρίτερα το ειδησεογραφικό μέσο ενημέρωσης Aktuality.sk ανέφερε ότι ο δράστης είναι ένας 71χρονος άνδρας και προσέθεσε πως ο γιος του είπε ότι ο πατέρας του είχε νόμιμη άδεια οπλοφορίας.
Το Aktuality.sk δεν κατονόμασε κανέναν από τους δύο άνδρες.
«Δεν έχω ιδέα τι σκοπό είχε ο πατέρας μου, τι σχεδίαζε, τι συνέβη», δήλωσε ο γιος του δράστη, σύμφωνα με το μέσο ενημέρωσης.























































