ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τραγικό θάνατο βρήκε μια 16χρονη κοπέλα από το Ιράκ, αφού βιάστηκε και δολοφονήθηκε από έναν 27χρονο ομοεθνή της, λίγη ώρα αφότου βούλιαξε το καράβι που τους μετέφερε από την Τουρκία στην Ιταλία.
Όπως μεταδίδουν ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης που επικαλείται και αναδημοσιεύει η Daily Mail, ο δράστης ήταν ανάμεσα στους 11 διασωθέντες του ναυαγίου.
Το περιστατικό κατήγγειλε η μητέρα της κοπέλας, η οποία κατάφερε να επιζήσει από το ναυάγιο που συνέβη στις 17 Ιουνίου, περίπου 180 χιλιόμετρα δυτικά από τις ακτές της Καλαβρίας.
Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο άνδρας ξέσπασε την οργή του στη 16χρονη όταν πνίγηκαν η γυναίκα και η κόρη του. Η βάρκα τους έπιασε φωτιά και ανατράπηκε.
Βίασε την κοπέλα και στη συνέχεια προκάλεσε τον θάνατό της από ασφυξία μπροστά στα μάτια της μητέρας της.
Η μαρτυρία της μητέρας του θύματος, όπως κι άλλων προσώπων, σύντομα οδήγησαν τις ιταλικές Αρχές στα ίχνη του άνδρα που πλέον έχει τεθεί υπό προσωρινή κράτηση μέχρι να εμφανιστεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Ο φερόμενος ως δράστης κρατείται στη φυλακή του Καταντζάρο, πρωτεύουσας της περιφέρειας Καλαβρίας, ανακοίνωσε η Αστυνομία.























































