ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διπλωματικό Σώμα, Ισλαμιστές, Ισμαήλ Χανίγιε, Ισραέλ Κατζ, Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Τουρκική Πρεσβεία, Χαμάς,


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Champions League: «Κόλλησε» στο 0-0 με τη Ναϊμέγκεν ο Ολυμπιακός
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η οικογένεια του Έλληνα χειριστή που έχασε τη ζωή του στη σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η τουρκική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ κατέβασε τη σημαία της μεσίστια ως ένδιξη πένθους για την εξολόθρευση του τζιχαντστή αρχηγού Ισμαήλ Χανίγιε της Χαμάς.
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Ίσραελ Κατς, διέταξε να κληθεί ο Τούρκος Αναπληρωτής Πρεσβευτής για αυστηρή επίπληξη μετά το κατέβασμα της τουρκικής σημαίας στην τουρκική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ.
Ο Κατς δήλωσε: «Αν οι εκπρόσωποι της πρεσβείας θέλουν να θρηνήσουν τον αρχι-τρομοκράτη Χανίγιε, θα πρέπει να πάνε στην Τουρκία και να θρηνήσουν μαζί με τον Ερντογάν».
Το ισλαμιστικό καθεστώς Ερντογάν κήρυξε εθνικό πένθος την Παρασκευή 2/8 για την εξολόθρευση του τζιχαντιστή Χανίγιε.

Ημέρα εθνικού πένθους για τον θάνατο του Ισμαήλ Χανίγιe ανακηρύχθηκε στην Τουρκία η Παρασκευή 2/08 από τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Η Παρασκευή είναι ημέρα προσευχής για τους μουσουλμάνους και η 2/8 συμπίπτει με την κηδεία και ταφή του Ισμαήλ Χανίγιε στο Κατάρ.
Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ», ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρει:
«Προκειμένου να εκφράσουμε την υποστήριξή μας στον παλαιστινιακό αγώνα και την αλληλεγγύη μας προς τους Παλαιστίνιους αδελφούς μας, κηρύχθηκε μονοήμερο εθνικό πένθος Παρασκευή 2 Αυγούστου, λόγω του μαρτυρικού θανάτου του επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγιε».























































