ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ερσίν Τατάρ, Κατεχόμενα Κύπρος - Ψευδοκράτος «ΤΔΒΚ», Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Νίκος Χριστοδουλίδης, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ),


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Mε ανακοίνωση της κατοχικής και αποσχιστικής ψευδοπροεδρίας ο Τουρκοκύπριος κατοχικός και αποσχιστής ηγέτης Ερσίν Τατάρ δηλώνει ότι δεν έλαβε επίσημη πρόσκληση για μια Τριμερή Συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά και ότι δεν υπάρχει κοινό έδαφος για να γίνει μια τέτοια συνάντηση, ούτε και οι συνθήκες.
Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα κυπριακά εδάφη, στην ανακοίνωση προστίθεται ότι ο Τουρκοκύπριος ηγέτης είπε πως δεν αποδέχεται την πραγματοποίηση μιας τριμερούς συνάντησης υπό τις παρούσες συνθήκες και δεν υπάρχει βάση για μια τέτοια συνάντηση.
«Η θέση μας για τις συνθήκες υπό τις οποίες μπορούν να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις είναι σαφείς.
»Οι διαπραγματεύσεις δεν μπορούν να ξεκινήσουν έως ότου καταγραφεί η κυριαρχική ισότητα και το ίσο διεθνές καθεστώς.
»Πρόθεση των Ελληνοκυπρίων είναι να δημιουργήσουν τετελεσμένα και να προσπαθήσουν να ασκήσουν πίεση στην τουρκική πλευρά.
»Δεν πέφτουμε σε αυτά τα παιχνίδια.
»Ο Χριστοδουλίδης να σταματήσει να κυνηγάει άδεια όνειρα και να λαμβάνει υπόψην του τις πραγματικότητες στο νησί».
Η στάση της τουρκικής πλευράς σε αυτό το θέμα, συνέχισε, είναι πολύ ξεκάθαρη και δεν θα υπάρξει επιστροφή στις διαπραγματεύσεις ομοσπονδιακής λύσης.
«Κανείς δεν πρέπει να έχει την προσδοκία ότι οι διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν από εκεί που σταμάτησαν στο Κραν Μοντανά.
»Η αναζήτηση μιας ομοσπονδιακής λύσης έληξε στο Κραν Μοντάνα», υποστηρίζει η «προεδρία» στην ανακοίνωσή της.
Ενόσω είναι προφανές ότι δεν υπάρχει κοινό έδαφος, δεν χρειάζεται να συναντηθούμε σε τριμερή ή άλλης μορφής συνάντηση, αναφέρεται.























































