ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σόιγκου του Πούτιν στο Ιράν

Ο Σόιγκου του Πούτιν στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας ανώτερος σύμμαχος του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν έφτασε τη Δευτέρα 5/8 στην Τεχεράνη για συνομιλίες με Ιρανούς ηγέτες, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου και ανώτατων αξιωματούχων ασφαλείας, καθώς η Ισλαμική Δημοκρατία εξετάζει την απάντησή της στην εξόντωση του ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγιε.

Η Ρωσία καταδίκασε τη δολοφονία του Χανίγιε στην Τεχεράνη την περασμένη εβδομάδα και κάλεσε όλα τα μέρη να απόσχουν από βήματα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν τη Μέση Ανατολή σε έναν ευρύτερο περιφερειακό πόλεμο.

Ο Σεργκέι Σόιγκου, ο γραμματέας του συμβουλίου ασφαλείας της Ρωσίας, εμφανίστηκε από τον ρωσικό τηλεοπτικό σταθμό Zvezda να συναντά τον αντιναύαρχο Αλί Ακμπάρ Αχμαντιάν, ανώτερο διοικητή του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC) που υπηρετεί ως γραμματέας του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας.

Ο Σόιγκου, ο οποίος ήταν υπουργός Άμυνας της Ρωσίας πριν μεταφερθεί στο Συμβούλιο Ασφαλείας τον Μάιο, επρόκειτο επίσης να συναντηθεί με τον πρόεδρο Μασούντ Πεζεσκιάν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πούτιν: Έτοιμη για ειρηνευτικές συνομιλίες η Ρωσία, αλλά υπό τους όρους της – «Η Δύση προετοιμάζεται για πόλεμο εναντίον μας»

Ιράν: Συμφωνία με ΗΠΑ για «κόκκινο τηλέφωνο» στα Στενά του Ορμούζ και αποδέσμευση 12 δισ. δολαρίων

Τραμπ: Εάν το Ιράν δεν συμμορφωθεί με τη συμφωνία, θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω

ΗΠΑ: Προσωρινή άρση των κυρώσεων στο ιρανικό πετρέλαιο για 60 ημέρες με «παράθυρο» χρηματοδότησης των Φρουρών της Επανάστασης

Μετά από 18 ώρες συνομιλιών, ΗΠΑ και Ιράν έρχονται πιο κοντά σε μια τελική συμφωνία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr