ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Πελόζι απείλησε τον Μπάιντεν να αποσυρθεί – «Θα σε “θάψω” μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου»

Η Πελόζι απείλησε τον Μπάιντεν να αποσυρθεί – «Θα σε “θάψω” μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Νάνσι Πελόζι φέρεται να ήταν το άτομο που έπεισε τον Τζο Μπάιντεν να αποσύρει την υποψηφιότητά του από τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, εφόσον, όμως, τον απείλησε με πολύ άσχημο τρόπο.

Η Daily Mail επικαλέστηκε αποκλειστικές πληροφορίες με βάση τις οποίες η Πελόζι έδωσε σκληρό τελεσίγραφο στον Αμερικανό πρόεδρο, ώστε να μη διεκδικήσει μια δεύτερη θητεία κόντρα στον Ντόναλντ Τραμπ.

«Αποσύρσου τώρα, αλλιώς θα σε “θάψω” μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου», φέρεται να ανέφερε σε τηλεφώνημα.

Επίσης, φέρεται να απείλησε με δημοσιοποίηση δημοσκοπήσεων που είχε παραγγείλει κρυφά η ίδια και με βάση τις οποίες οι Δημοκρατικοί έχαναν πανηγυρικά, με ποσοστά που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη.

Τέσσερα άτομα από το περιβάλλον του Αμερικανού προέδρου επιβεβαίωσαν το τηλεφώνημα, αναφέροντας ότι τερματίστηκε μια φιλία 50 ετών.

Έκτοτε, Μπάιντεν και Πελόζι δεν έχουν μιλήσει ξανά, ωστόσο και οι δύο πλευρές διαψεύδουν τριγμούς στις σχέσεις τους, υποστηρίζοντας ότι τυχόν «σύννεφα» που διακρίνονται, είναι προπαγάνδα των πολιτικών αντιπάλων τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τραμπ στην Κίνα για μια σύνοδο κορυφής με τον Σι Τζινπίνγκ – Τι θα συζητήσουν

Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα «τελειώσουν τη δουλειά» στο Ιράν

Το Ισραήλ σε αναμμένα κάρβουνα: Αξιωματούχοι ασφαλείας προετοιμάζονται για μείζονα στρατιωτική κίνηση των ΗΠΑ εντός του Σαββατοκύριακου

Τραμπ: Η Κίνα δεν θα βοηθήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν

Εκλογές τον Σεπτέμβριο στο Ισραήλ; Η θρησκευτική κρίση που απειλεί με κατάρρευση την κυβέρνηση Νετανιάχου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr