Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λίβανος: Τουλάχιστον 9 νεκροί και πάνω από 300 τραυματίες από εκρήξεις πομποδεκτών της Χεζμπολάχ

Λίβανος: Τουλάχιστον 9 νεκροί και πάνω από 300 τραυματίες από εκρήξεις πομποδεκτών της Χεζμπολάχ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισραήλ, Λίβανος, Χεζμπολάχ,

Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 300 τραυματίστηκαν σε ένα νέο κύμα εκρήξεων συσκευών επικοινωνίας σήμερα στον Λίβανο, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, την επομένη των φονικών εκρήξεων βομβητών μελών της Χεζμπολάχ.

«Το νέο κύμα εκρήξεων ασύρματων πομποδεκτών (γουόκι-τόκι) άφησε πίσω του εννέα νεκρούς και περισσότερους από 300 τραυματίες», ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Εκρήξεις σημειώθηκαν στα νότια προάστια της Βηρυτού, καθώς και στο νότιο και ανατολικό Λίβανο.

Όλες αυτές οι περιοχές είναι προπύργια της Χεζμπολάχ.

Μια πηγή ασφαλείας τόνισε στο Reuters ότι πολλοί από τους τραυματίες τραυματίστηκαν στο στομάχι και στα χέρια.

Άλλες εκρήξεις αναφέρθηκαν στη Σάιντα (νότια) και στο Μπάαλμπεκ (ανατολικά), όπου τραυματίστηκαν 25 άνθρωποι, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια νοσοκομειακή πηγή.

Η Πολιτική Προστασία του Λιβάνου τόνισε ότι οι διασώστες της «εργάζονται για να κατασβήσουν πυρκαγιές» που ξέσπασαν σε σπίτια, αυτοκίνητα και καταστήματα στη Μπεκάα, όπου εξερράγησαν οι συσκευές.

Κανείς δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για αυτά τα αιματηρά συμβάντα αλλά η προϊστορία, όλες οι ενδείξεις, καθώς και οι εχθροί του Ισραήλ, δείχνουν το εβραϊκό κράτος ως εγκέφαλο και σχεδιαστή αυτών των επιθέσεων που κλιμακώνουν επικίνδυνα την ήδη τεταμένη κατάσταση στη Μέση Ανατολή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Νότια Αφρική έπαψε να δέχεται Παλαιστίνιους [πρόσφυγες] δίχως βίζα

Παροχή τακτικών οχημάτων στον Λιβανέζικο Στρατό από τις ΗΠΑ: Πιθανή πώληση 90,5 εκατ. δολαρίων

Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα

Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr