Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

35χρονη Γαλλίδα τζιχαντίστρια θα δικαστεί για σκλάβωμα και βιασμό μιας Γιαζίντι

35χρονη Γαλλίδα τζιχαντίστρια θα δικαστεί για σκλάβωμα και βιασμό μιας Γιαζίντι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια γυναίκα που συνδέεται με την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ISIS) θα δικαστεί στη Γαλλία για κατηγορίες συμμετοχής σε πράξεις «γενοκτονίας» που σχετίζονται με την φερόμενη υποδούλωση μίας έφηβου Γιαζίντι στη Συρία, είπε μια πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων την Τρίτη 24/9.

Σύμφωνα με την έρευνα, η Sonia Mejri, 35 ετών, με καταγωγή από τη νότια Γαλλία, κατηγορείται ότι βοήθησε τον σύζυγό της, ο οποίος ήταν ανώτερο στέλεχος του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), στην υποδούλωση και τον βιασμό [τρίο;] της έφηβης την άνοιξη του 2015, όταν το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) έλεγχε περιοχές της Συρίας και το Ιράκ.

Το έγγραφο που διέταξε τη δίκη ανέφερε ότι η Mejri αντιμετωπίζει κατηγορίες για «γενοκτονία» και «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» για υποδούλωση, φυλάκιση, βασανισμό και κατοχύρωση του βιασμού του κοριτσιού.

Η νεαρή γυναίκα Γιαζίντι είπε ότι όταν ήταν 16 ετών, κρατήθηκε αιχμάλωτη για περισσότερο από ένα μήνα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δεν της επιτρεπόταν να φάει, να πιει ή να κάνει ντους χωρίς την άδεια της Mejri.

Υποστήριξε ότι η Mejri ήταν βίαια μαζί της σε δύο περιπτώσεις και γνώριζε ότι ο σύζυγός της βίαζε τη Γιαζίντι σκλάβα.

Ο σύζυγος της Mejri, ο Αμπντελνάσερ Μπενιγιούσεφ, βοήθησε στη δημιουργία ενός κλάδου του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) που επικεντρώθηκε στη διεξαγωγή επιθέσεων εκτός του Ιράκ και της Συρίας.

Καταδικάστηκε ερήμην για μια αποτυχημένη επίθεση στη Γαλλία το 2015 και υπάρχει ένταλμα σύλληψης για αυτόν.

Ωστόσο, πιστεύεται ότι σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή το 2016.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό επικεφαλής του «Συνασπισμού του Ορμούζ» για το άνοιγμα των Στενών, μεταδίδουν οι Times

Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός

Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)

Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ

Το Ισραήλ διευρύνει τις χερσαίες επιχειρήσεις στον Λίβανο κατά της Χεζμπολάχ, δηλώνει ο αρχηγός του στρατού

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr