ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ισραηλινός Στρατός κάλεσε τους Λιβανέζους αμάχους κοντά σε πολλά κτίρια στα νότια προάστια της Βηρυτού, σε ένα προπύργιο της Χεζμπολάχ γνωστό ως Νταχιγιέ, να απομακρυνθούν άμεσα.
Αφού ο Ισραηλινός Στρατός προειδοποίησε τους αμάχους να εγκαταλείψουν τρεις τοποθεσίες της Χεζμπολάχ στο νότιο προάστιο της Βηρυτού, γνωστό ως Νταχιγιέ, τα λιβανικά ΜΜΕ ανέφεραν ισραηλινά πλήγματα στην περιοχή.
Ο Αβισάι Αντρέι, ο αραβόφωνος εκπρόσωπος των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF), δημοσίευσε χάρτες μαζί με την ανακοίνωση, καλώντας τους πολίτες να απομακρυνθούν τουλάχιστον 500 μέτρα από τις τρεις τοποθεσίες.
«Βρίσκεστε κοντά σε εγκαταστάσεις της Χεζμπολάχ και ο Ισραηλινός Στρατός θα ενεργήσει δυναμικά εναντίον τους.
»Για την ασφάλειά σας και την ασφάλεια των μελών της οικογένειάς σας, πρέπει να εκκενώσετε αμέσως αυτά τα κτίρια και να μείνετε τουλάχιστον 500 μέτρα μακριά από αυτά», έγραψε ο Αντρέι.


























































