Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γερμανοί αστυνομικοί τραμπούκιζαν γυναίκα με καρκίνο στο Μαραθώνιο!

Γερμανοί αστυνομικοί τραμπούκιζαν γυναίκα με καρκίνο στο Μαραθώνιο!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η γερμανική αστυνομία διέκοψε τη διαδρομή του μαραθωνίου σε γυναίκα με καρκίνο γιατί… πήγαινε πολύ αργά! Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, το περιστατικό συνέβη στο Μαραθώνιο της Φρανκφούρτης στη Γερμανία. Ο λόγος για την ανύπαντρη μητέρα 41 ετών Αν Φάρο (Anne Pharo), η οποία ταξίδεψε στη χώρα μόνο και μόνο για να τρέξει στο Μαραθώνιο.

Πλέον, αυτό που της έμεινε είναι η αηδία και η ντροπή που δεν της επέτρεψαν να ολοκληρώσει τον αγώνα της και να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας σε όλες τις γυναίκες που έχουν προσβληθεί από την επάρατη νόσο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της Daily Mail, άνδρες της γερμανικής αστυνομίας ακολουθούσαν επί τέσσερα χιλιόμετρα, απαιτώντας από την καρκινοπαθή γυναίκα να τρέξει πιο γρήγορα ή αλλιώς να τα παρατήσει.

Η κ. Φάρο από το Hampshire, είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού για δεύτερη φορά τον περασμένο Ιανουάριο.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της για το Μαραθώνιο τον Ιούνιο έσπασε το πόδι της. Ωστόσο, δεν παρέκκλινε από το στόχο της που δεν ήταν άλλος από το να μετάσχει και να τερματίσει στον Μαραθώνιο των 26 χλμ στην Φρανκφούρτη.

Σύμφωνα με τα όσα η ίδια καταγγέλλει, θα της είχε πάρει σχεδόν 6,5 ώρες για να διανύσει ολόκληρη τη διαδρομή, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα την παρενοχλούσαν οι αστυνομικοί.

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος χρόνος για εμένα. Τον Ιανουάριο που μας πέρασε μου είπαν οι γιατροί που με παρακολουθούν ότι εντοπίστηκε νέα εστία καρκίνου στο στήθος μου. Χειρουργήθηκα στο παρελθόν αλλά δυστυχώς εμφανίστηκε και νέο κρούσμα» αναφέρει στη συγκλονιστική μαρτυρία της η Φάρο, υπογραμμίζοντας ότι αναγκάστηκε να κάνει και δεύτερο χειρουργείο για να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα αποκατάστασης από τη μαστεκτομή.

«Από τα πρώτα τέσσερα χιλιόμετρα οι αστυνομικοί που μας ακολουθούσαν με περιπολικά και μοτοσυκλέτες μας φώναζαν να πάμε πιο γρήγορα ή αλλιώς να τα παρατήσουμε. Εγώ έτρεχα έτσι που να μπορέσω να φτάσω μέχρι τον τερματισμό, καθώς τον Ιούνιο πέραν των άλλων έσπασα και το πόδι μου» προσθέτει.

«Στα 8 χιλιόμετρα μας είπαν ότι δεν μπορώ να συνεχίσω και ότι έπρεπε να ανοίξει ο δρόμος. Μας σταμάτησαν, μας διέταξαν να κάνουμε στην άκρη και μας παράτησαν εκεί» σημειώνει η 41χρονη βρετανίδα.

Σημειώνεται ότι πριν από δύο χρόνια η Φάρο είχε ολοκληρώσει το Μαραθώνιο του Λονδίνου και έτσι είχε καταφέρει να συγκεντρώσει 2.000 λίρες Αγγλίας ώστε να κάνει δωρεά σε ίδρυμα για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Όπως σημειώνει η Daily Mail οι γερμανικές αρχές δεν έχουν τοποθετηθεί επίσημα για το θέμα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Πιστόριους λέει ότι η Ρωσία γεμίζει τις αποθήκες της με όπλα – Μπορεί να ετοιμάζει κάτι μεγαλύτερο;

Μας εμπαίζουν; Η Μεγάλη Βρετανία εισάγει ρωσικό πετρέλαιο

Γερμανία: Συνελήφθη συνεργάτης Ευρωβουλευτή του AfD για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας

Ο Σταϊνμάγερ στην Τουρκία με πολιτική ατζέντα… και ντονέρ

Γερμανία: Οι μουσουλμάνοι μαθητές θεωρούν σημαντικότερο το Κοράνι από τους νόμους του γερμανικού κράτους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr