ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τζιχαντιστές,


















































Ο Νίκος Δένδιας στο Κατάρ συναναντήθηκε με τον Εμίρη, τον Πρωθυπουργό και τον Υπ. Άμυνας που προσκάλεσε στην Ελλάδα
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αυτά είναι τα 13 στελέχη της κυβέρνησης της ΝΔ στη νέα δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Μήνυμα του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ προς τη Χεζμπολάχ
Ο Νίκος Δένδιας στη Σαουδική Αραβία - Ο Σαουδάραβας Υπ. Άμυνας τον ευχαρίστησε για τους Patriot - Ο Δένδιας με
Ανακοίνωσε την Πρωταπριλιά το κόμμα της η Μαρία Καρυστιανού: «Ξεκινάμε για την Ελπίδα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πολεμικό Ανακοινωθέν από την Κομπάνι εξέδωσε η διοίκηση του YPG την Τρίτη, 57η ημέρα της πολιορκίας από το Ισλαμικό Κράτος.
Σύμφωνα με το YPG, οι κουρδικές δυνάμεις συνέχισαν να προωθούνται σε συνοικίες που ελέγχονταν από το Ισλαμικό Κράτος και επίσης έκαναν και επιδρομές στην ύπαιθρο έξω από την Κομπάνι.
Το Ισλαμικό Κράτος δέχτηκε επιθέσεις από τους πολιορκημένους στο ανατολικό μέτωπο και 6 τζιχαντιστές σκοτώθηκαν.
Οι κουρδικές δυνάμεις προωθήθηκαν σημαντικά στο νότιο μέτωπο και καθάρισαν πολλές περιοχές από τους συμμορίτες, καταλαμβάνοντας επίσης μεγάλες ποσότητες πυρομαχικών και πολεμικού υλικού.
Δύο τζιχαντιστές που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα σκοτώθηκαν από τους Κούρδους αντάρτες στη χωριό Μινάζ, δυτικά της Κομπάνι και ένας ακόμα τζιχαντιστής σκοτώθηκε στο χωριό Ντουγκμετάς, κοντά στον ποταμό Ευφράτη.
Οι δυνάμεις του YPG απελευθέρωσαν επίσης τα χωριά Κακό, Μπίργκα, Ασφουρίγια, Σιουέντια και Κούα Σιλάχ.























































