ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Γερμανία έχει στείλει στην Ουκρανία νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας, το οποίο περιλαμβάνει τεθωρακισμένα οχήματα, αυτοκινούμενα πυροβόλα, μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυρομαχικά.
Ειδικότερα, παραδόθηκαν 11 αυτοκινούμενα πυροβόλα –τέσσερα Panzerhaubitze 2000 και επτά M109– όπως προκύπτει από την επικαιροποιημένη λίστα της γερμανικής κυβέρνησης με την στρατιωτική βοήθεια που έχει προσφέρει στην Ουκρανία.
Παραδόθηκαν επίσης 41.000 βλήματα πυροβολικού των 155 χιλιοστών.
Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης 47 τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού και 8 αερομεταφερόμενα οχήματα Caracal.
Επιπροσθέτως, η Ουκρανία έχει παραλάβει δύο οχήματα Biber για κατασκευή γεφυρών, τρία τεθωρακισμένα οχήματα αποναρκοθέτησης Wisent και οκτώ φορτηγά Oshkosh.
Παραδόθηκαν τέλος περισσότερα από 300 μη επανδρωμένα αεροσκάφη, διαφόρων τύπων, καθώς και ιατρικές προμήθειες.
Από πλευράς ποσότητας, η Γερμανία είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος προμηθευτής όπλων για την Ουκρανία, μετά τις ΗΠΑ.























































