ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τζίμι Πατρώνης με ενθάρρυνση Ντ. Τραμπ διεκδικεί κενή θέση στην αμερικανική Βουλή

Ο Τζίμι Πατρώνης με ενθάρρυνση Ντ. Τραμπ διεκδικεί κενή θέση στην αμερικανική Βουλή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την στήριξη του στον Ελληνοαμερικανό πολιτειακό αξιωματούχο Τζίμι Πατρώνη στις ειδικές εκλογές που θα γίνουν στη Φλόριντα για την κάλυψη της κενής θέσης στη Βουλή των Αντιπροσώπων εξέφρασε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ ενθάρρυνε τον κ. Πατρώνη, νυν οικονομικό διευθυντή της πολιτείας, να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές που θα γίνουν λόγω της παραίτησης του πρώην βουλευτή Ματ Γκέιτς.

Σε ανάρτηση στη συντηρητική πλατφόρμα Truth Social, ο Ντόναλντ Τραμπ επαίνεσε τον Τζίμι Πατρώνη ως έναν προσωπικό φίλο αλλά και υποστηρικτή του κινήματος MAGA, σημειώνοντας ότι θα έχει την απόλυτη στήριξη του στην περίπτωση που επιλέξει να θέσει υποψηφιότητα.

Όπως εξήγησε, ο ομογενής πολιτικός μοιράζεται τις ίδιες προτεραιότητες που σχετίζονται με την οικονομική ανάπτυξη, την ασφάλεια των συνόρων, την ενεργειακή ανεξαρτησία και το δικαίωμα στην οπλοκατοχή.

Από την πλευρά του, ο Τζίμι Πατρώνης απάντησε με ενθουσιασμό στην πλατφόρμα «Χ», λέγοντας «βάλτε με να δουλέψω, κύριε πρόεδρε! Είμαι εδώ για να υπηρετήσω».

Εάν ο κ. Πατρώνης αποφασίσει να θέσει υποψηφιότητα και καταφέρει να εκλεγεί θα είναι ο έβδομος Ελληνοαμερικανός που θα υπηρετεί στη νέα Βουλή των Αντιπροσώπων.

Όπως είναι γνωστό στις εκλογές του Νοεμβρίου επανεκλέχθηκαν οι βουλευτές Γκας Μπιλιράκης, Κρις Πάππας, Νικόλ Μαλλιωτάκη, και Ντίνα Τίτους, με την ελληνική ομάδα να ενισχύεται με την Μάγκι Γκούντλεντερ και τον Mάικ Χαριδόπουλο που κατάφεραν να εκλεγούν για πρώτη φορά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Ιράν: Συμφωνία με ΗΠΑ για «κόκκινο τηλέφωνο» στα Στενά του Ορμούζ και αποδέσμευση 12 δισ. δολαρίων

Τραμπ: Εάν το Ιράν δεν συμμορφωθεί με τη συμφωνία, θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω

ΗΠΑ: Προσωρινή άρση των κυρώσεων στο ιρανικό πετρέλαιο για 60 ημέρες με «παράθυρο» χρηματοδότησης των Φρουρών της Επανάστασης

Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr