ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ηχηρή απάντηση από τους Έλληνες της Αλβανίας στον Έντι Ράμα

Ηχηρή απάντηση από τους Έλληνες της Αλβανίας στον Έντι Ράμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επίθεση στον Πρωθυπουργό της Αλβανίας εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Κόμματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και αντιπρόεδρος της αλβανικής βουλής Βαγγέλης Ντούλες, με αφορμή τις δηλώσεις του Έντι Ράμα ότι «στην Αλβανία, υπάρχει μια ελληνική μειονότητα που δεν αισθάνεται απολύτως καμία διάκριση, σε σχέση με τους υπόλοιπους Αλβανούς πολίτες και γι ‘αυτό πρέπει να είμαστε υπερήφανοι».

Σύμφωνα με το Himara o Βαγγέλης Ντούλες τόνισε ότι «ο κ. Ράμα δεν μπορεί να προσποιείται ότι είναι ένα παράδειγμα στο χώρο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την ώρα που η Αλβανία είναι η μόνη χώρα που ακόμα δεν έχει σαφή στατιστικά στοιχεία για τις μειονότητες, που είναι η βάση του ζητήματος του σεβασμού των δικαιωμάτων των μειονοτήτων σε μια χώρα.

“Υπάρχει έλλειψη ενός ειδικού νόμου για τα δικαιώματα των μειονοτήτων και η Αλβανία θα πρέπει να το εγκρίνει το συντομότερο» συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος του ΚΕΑΔ και αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου κατά την διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή “Tonight” στο τηλεοπτικό κανάλι Ora News.

«Πώς μπορεί να επιδιώκεις να είσαι πρωθυπουργός μιας χώρας που σέβεται τα δικαιώματα των μειονοτήτων και να είσαι το παράδειγμα σε αυτή την κατεύθυνση, την στιγμή που δεν έχεις κάνει το άλφα. Στις αλβανικές ένοπλες δυνάμεις δεν υπάρχει ούτε ένας αξιωματικός μέλος των εθνοτικών μειονοτήτων, στα σώματα ασφαλείας για χρόνια μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, στο διπλωματικό σώμα και στο δικαστικό σύστημα η ίδια κατάσταση» δήλωσε ο Βαγγέλης Ντούλες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους

Συρία: Ισλαμιστές απήγαγαν Ελληνορθόδοξο κοσμηματοπώλη και ζητάνε λύτρα

Ο Ερντογάν καταπνίγει την ελευθερία του Τύπου και τρέμει παλλαϊκή εξέγερση

Η Ιορδανία βομβάρδισε τζιχαντιστές στη νότια Συρία ως αντίποινα για τη σφαγή ελληνορθόδοξων στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου

Ο Πρόεδρος των Εμιράτων (ΗΑΕ) καταδίκασε το μακελειό στην ελληνορθόδοξη εκκλησία στην Ιορδανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr