ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Άχμεντ αλ-Σάρα | Αμπού Μοχάμεντ Αλ Γκολάνι, Ισλαμιστές, Κατάρ, Συρία, Τζιχαντιστές, Χαγιάτ Ταχρίρ Αλ Σαμ (HTS),


















































Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ντε φάκτο ηγέτης της Συρίας, ο τζιχαντιστής Άχμαντ αλ Σάρα ή Αμπού Μοχάμεντ Αλ Γκολάνι, δήλωσε τη Δευτέρα 23/12 μετά τη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Εξωτερικών του Κατάρ ότι η Ντόχα εξέφρασε την ετοιμότητά της να επενδύσει στη Συρία σε κλάδους όπως η ενέργεια και τα λιμάνια.
Ο Σάρα τόνισε επίσης ότι κάλεσε τον εμίρη του Κατάρ σεΐχη Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ Θάνι να επισκεφθεί τη Συρία.
Η επίσκεψη της καταριανής αποστολής υπογραμμίζει την προθυμία του Κατάρ να στηρίξει τη Συρία για να προχωρήσει μπροστά, τόνισε το υπουργείο Εξωτερικών του Κατάρ.
Αυτή είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη αξιωματούχων του Κατάρ στη Συρία έπειτα από μια 13 χρόνια ρήξης της Ντόχας με το πρώην καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ.
Εκτός από τη διπλωματική αντιπροσωπεία του Κατάρ, ο Σάρα είχε τη Δευτέρα 23/12 συναντήσεις με τον υπουργό Εξωτερικών της Ιορδανίας και με μέλη σαουδαραβικής αντιπροσωπείας.























































