ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος εκτελεί υψηλόβαθμο στέλεχος της οργάνωσης

Το Ισλαμικό Κράτος εκτελεί υψηλόβαθμο στέλεχος της οργάνωσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε ένα από τα υψηλόβαθμα στελέχη του, το οποίο κατηγορούνταν για κλοπή και υπεξαίρεση χρημάτων, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

«Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της οργάνωσης, συριακής καταγωγής, αποκεφαλίζοντας και σταυρώνοντας τον» στην επαρχία Ντέιρ αλ Ζορ, στην ανατολική Συρία, επεσήμανε το Παρατηρητήριο. Ο άνδρας αυτός κατηγορούνταν «ότι πήρε χρήματα από μουσουλμάνους και υπεξαίρεσε χρήματα του ΙΚ», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Η μη κυβερνητική οργάνωση ανέβασε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία του αποκεφαλισμένου άνδρα, με το όνομα Τζαλαϊμπίμπ Αμπού Μουντατέρ, ο οποίος κρεμόταν από έναν αυτοσχέδιο σταυρό.

Ένα χαρτί που ήταν κρεμασμένο επάνω του ανέφερε την καταδίκη του, την οποία αποφάσισε, όπως ανέφερε το έγγραφο, «ο διοικητής των πιστών», ο επικεφαλής του Ισλαμικού Κράτους, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.

Ο ρόλος τους άνδρα στην οργάνωση δεν είναι ξεκάθαρος, ούτε το πότε εκτελέστηκε, όμως ο θάνατός του μεταδόθηκε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους αντάρτες.

Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, η εκτέλεση ανακοινώθηκε μέσω μεγαφώνων στις περιοχές που ελέγχει το ΙΚ. Παρά την εκτέλεσή του ο άνδρας θα ταφεί σε ένα μουσουλμανικό κοιμητήριο, επεσήμανε η ίδια πηγή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισραήλ καλεί την UNESCO να καταδικάσει τη χρήση του Κάστρου Μποφόρ από τη Χεζμπολάχ ως στρατιωτικού φυλακίου

Χαμάς: Ανακοίνωσε νέο ηγέτη της τον επικεφαλής διαπραγματευτή της οργάνωσης, Χαλίλ αλ-Χάγια

«Αλκατράζ με Αλιγάτορες»: Το Ισραήλ ανοίγει τον δρόμο για τη χρήση κροκοδείλων ως μέτρο ασφαλείας στις φυλακές

Μαρτυρίες Γαζαίων από την Αμβέρσα: «Θα φεύγαμε από τη Λωρίδα αν είχαμε την ευκαιρία» – Καταγγελίες για δράση στελεχών της Χαμάς στο Βέλγιο

Αίγυπτος και Τουρκία: Μια ραγδαία αναπτυσσόμενη συμμαχία που παραμερίζει την παλιά αντιπαλότητα και ανησυχεί το Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr