Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρώην αξιωματούχος της Μοσάντ ισχυρίζεται: «Ιρανικά υποβρύχια στη Μεσόγειο ενδέχεται να αποτελούν άμεση απειλή για τις αμερικανικές δυνάμεις και το Ισραήλ»

Πρώην αξιωματούχος της Μοσάντ ισχυρίζεται: «Ιρανικά υποβρύχια στη Μεσόγειο ενδέχεται να αποτελούν άμεση απειλή για τις αμερικανικές δυνάμεις και το Ισραήλ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ιρανικά υποβρύχια που βρίσκονται στη Μεσόγειο θα μπορούσαν να στοχεύσουν αμερικανικούς στόχους, ισραηλινό έδαφος και κρίσιμες θαλάσσιες διαδρομές.

Πρώην πράκτορας της ισραηλινής Μοσάντ, μιλώντας στο Jfeed υπό καθεστώς ανωνυμίας, αποκάλυψε ότι η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν διαθέτει αυτή τη στιγμή υποβρύχια που δραστηριοποιούνται στα νερά της Μεσογείου.

Σύμφωνα με τον πρώην αξιωματούχο, τόσο το ισραηλινό όσο και το αμερικανικό κοινό παραμένουν σε μεγάλο βαθμό ανενημέρωτοι για το γεγονός αυτό.

Ενώ το ναυτικό του Ιράν είχε απασχολήσει εκτενώς τα Μέσα Ενημέρωσης τα χρόνια πριν από τον τρέχοντα πόλεμο, έχει παρουσιάσει ελάχιστη πραγματική επιχειρησιακή δραστηριότητα και γενικά θεωρείται ότι στερείται σημαντικής ικανότητας δράσης.

Τα προηγούμενα χρόνια, το Ιράν είχε προχωρήσει σε αρκετές διεθνείς παραβιάσεις σε κρίσιμες ναυτιλιακές οδούς, χρησιμοποιώντας ναυτικά μέσα που έκτοτε έχουν σχεδόν εξαφανιστεί από το προσκήνιο της δημοσιότητας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία – «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»

Κύμα μαζικών απολύσεων δημοσιογράφων στην Washington Post του Τζεφ Μπέζος

ΗΠΑ και Ιράν δεν μπορούν να συμφωνήσουν για συνομιλίες – Η ένταση στο ζενίθ

Η Πολωνία ερευνά διασυνδέσεις Ρωσίας-Έπσταϊν: Ο Τουσκ δηλώνει ότι ήταν πιθανότατα κατάσκοπος της Μόσχας

Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν – Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr