Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πούτιν σε Τραμπ: Ναι σε διαπραγματεύσεις, αλλά η Ρωσία δεν υποχωρεί από τους στόχους της στην Ουκρανία

Πούτιν σε Τραμπ: Ναι σε διαπραγματεύσεις, αλλά η Ρωσία δεν υποχωρεί από τους στόχους της στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είπε στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα μαζί του, ότι η Μόσχα δεν θα υποχωρήσει από τους στόχους της στην Ουκρανία, αλλά ότι εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για μια διευθέτηση της σύγκρουσης μέσω διαπραγματεύσεων, δήλωσε ο σύμβουλος του Κρεμλίνου Γιούρτι Ουσακόφ.

Σε μια ευρεία συζήτηση, ο Τραμπ έθεσε το ζήτημα του γρήγορου τερματισμού του πολέμου, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο σύμβουλος του Κρεμλίνου Γιούρι Ουσακόφ.

Ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις, αλλά ότι η Μόσχα παραμένει επικεντρωμένη στην εξάλειψη των «βαθύτερων αιτιών», όπως τις αποκαλεί, της σύγκρουσης, η οποία διανύει τον τέταρτο χρόνο της.

Ο Πούτιν ζήτησε από τον Τραμπ «διπλωματικές» λύσεις στις συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή

Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν με τον Αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ, ζήτησε «διπλωματική» διευθέτηση των συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένου του πρόσφατου πολέμου μεταξύ του Ιράν και του Ισραήλ.

«Η ρωσική πλευρά τόνισε τη σημασία της επίλυσης όλων των αμφιλεγόμενων θεμάτων, των διαφορών και των συγκρουσιακών καταστάσεων αποκλειστικά με πολιτικά και διπλωματικά μέσα», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο σύμβουλος επί θεμάτων εξωτερικής πολιτικής του Πούτιν, ο Γιούρι Ουσακόφ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους – Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο

Το Πεντάγωνο προετοιμάζει το «τελειωτικό χτύπημα» κατά του Ιράν – Χερσαία επίθεση των ΗΠΑ για την παράδοση της Τεχεράνης

Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου

Το Ισραήλ ήταν έτοιμο να σκοτώσει Αραγτσί και Καλιμπάφ αλλά οι ΗΠΑ το σταμάτησαν

Προετοιμάζουν οι ΗΠΑ χερσαία επιχείρηση στο εσωτερικό του Ιράν;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr