Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πούτιν σε Τραμπ: Ναι σε διαπραγματεύσεις, αλλά η Ρωσία δεν υποχωρεί από τους στόχους της στην Ουκρανία

Πούτιν σε Τραμπ: Ναι σε διαπραγματεύσεις, αλλά η Ρωσία δεν υποχωρεί από τους στόχους της στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είπε στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα μαζί του, ότι η Μόσχα δεν θα υποχωρήσει από τους στόχους της στην Ουκρανία, αλλά ότι εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για μια διευθέτηση της σύγκρουσης μέσω διαπραγματεύσεων, δήλωσε ο σύμβουλος του Κρεμλίνου Γιούρτι Ουσακόφ.

Σε μια ευρεία συζήτηση, ο Τραμπ έθεσε το ζήτημα του γρήγορου τερματισμού του πολέμου, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο σύμβουλος του Κρεμλίνου Γιούρι Ουσακόφ.

Ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις, αλλά ότι η Μόσχα παραμένει επικεντρωμένη στην εξάλειψη των «βαθύτερων αιτιών», όπως τις αποκαλεί, της σύγκρουσης, η οποία διανύει τον τέταρτο χρόνο της.

Ο Πούτιν ζήτησε από τον Τραμπ «διπλωματικές» λύσεις στις συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή

Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν με τον Αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ, ζήτησε «διπλωματική» διευθέτηση των συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένου του πρόσφατου πολέμου μεταξύ του Ιράν και του Ισραήλ.

«Η ρωσική πλευρά τόνισε τη σημασία της επίλυσης όλων των αμφιλεγόμενων θεμάτων, των διαφορών και των συγκρουσιακών καταστάσεων αποκλειστικά με πολιτικά και διπλωματικά μέσα», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο σύμβουλος επί θεμάτων εξωτερικής πολιτικής του Πούτιν, ο Γιούρι Ουσακόφ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»

Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία

Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»

Οι Αμερικανοί ανέπτυξαν ειδική δύναμη κρούσης ντρόουν LUCAS στη Μέση Ανατολή

Συνάντηση Πούτιν-Γουίτκοφ: Χωρίς συμφωνία, αλλά χαρακτηρίστηκε «χρήσιμη και εποικοδομητική» από το Κρεμλίνο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr