Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισραηλινοί στρατιώτες κατέλαβαν το πλοιάριο «Χαντάλα» που έπλεε προς τη Γάζα

Ισραηλινοί στρατιώτες κατέλαβαν το πλοιάριο «Χαντάλα» που έπλεε προς τη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Ισραήλ προχώρησε στην κατάληψη του πλοιαρίου «Χαντάλα», μέλους του «Στολίσκου της Ελευθερίας», το οποίο κατευθυνόταν προς τη Λωρίδα της Γάζας με σκοπό την παράδοση συμβολικής ανθρωπιστικής βοήθειας.

Το βράδυ του Σαββάτου 26/07, ισραηλινοί στρατιώτες επιβιβάστηκαν στο σκάφος, αναλαμβάνοντας τον έλεγχό του, όπως κατέγραψαν πλάνα που μεταδίδονταν σε πραγματικό χρόνο από την οργάνωση που υποστηρίζει την παλαιστινιακή υπόθεση.

Στις εικόνες της ζωντανής μετάδοσης, «σανδαλάκηδες ακτιβιστές», δήθεν αριστεροί, εμφανίζονταν στη γέφυρα του πλοίου, με υψωμένα χέρια, να ψάλλουν το ιστορικό ιταλικό αντιφασιστικό τραγούδι «Bella Ciao», την ώρα που οι στρατιώτες ολοκλήρωναν την κατάληψη.

Λίγα λεπτά αργότερα, τρεις διαδικτυακές ζωντανές μεταδόσεις διακόπηκαν απότομα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ

Λευκός Οίκος: Θα πλήξουμε ακόμη πιο σκληρά το Ιράν εάν δεν αποδεχτεί την ήττα του

«Σε πλήρη ισχύ»: Ο Νετανιάχου διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί τερματισμού του πολέμου

Σάρεν Χάσκελ Υφ. Εξωτερικών Ισραήλ για 25η Μαρτίου: «Η Ελλάδα, ως λίκνο της δημοκρατίας, συνεχίζει να εμπνέει έθνη σε ολόκληρο τον κόσμο»

Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr