ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Ταϊλάνδη, ένα ποσό μεγαλύτερο από 1 δισεκατομμύριο μπατ (περίπου €24,1 εκατ.) βρήκαν αστυνομικοί που διεξήγαγαν έρευνα στο σπίτι ενός ανώτερου αξιωματικού της αστυνομίας, ο οποίος έχει συλληφθεί για μια άσχετη υπόθεση, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Αστυνομικοί πραγματοποιούσαν έρευνα στο σπίτι του στρατηγού Πονγκπάτ Τσαγιαπάν, ο οποίος κατηγορείται για lese majeste —εσχάτη προδοσία μέσω εξύβρισης του βασιλιά— όταν ανακάλυψαν το τεράστιο ποσό αυτό.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Thai PBS, οι αστυνομικοί βρήκαν τα μετρητά ανάμεσα σε άλλα πολύτιμα αντικείμενα, φυλαχτά του Βούδα κι εκχωρητήρια γης.
Σύμφωνα με τις Αρχές, έχει ήδη αρχίσει έρευνα σχετικά με το πώς ο ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας αυτός κατάφερε να συγκεντρώσει τέτοια περιουσία.
Τα πρόσωπα τα οποία κατηγορούνται για lese majeste στην Ταϊλάνδη αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης 3 ετών έως και κάθειρξης 15 ετών. Ωστόσο έχουν γίνει επανειλημμένα καταγγελίες πως η νομοθεσία σχετικά με το συγκεκριμένο αδίκημα χρησιμοποιείται πολλές φορές για άλλους σκοπούς, συχνά πολιτικούς.























































