ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βίντεο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τζιχαντιστές,


















































«Γιατί της έκοψα το αυτί»: Οι ισχυρισμοί του δράστη της επίθεσης στην 54χρονη ταξιτζού
Ιωάννης Ιωαννίδης: Η Ελλάδα «έχει κατακλυστεί από “νούμερα-αχρηστοκράτες”, οι οποίοι προδιαγράφουν με αλαζονεία ένα σκοτεινό μέλλον για τη χώρα»
Νέο χτύπημα Σαμαρά: Αυτούς τους πήρε το Ποτάμι και πλέον δεν μπορούν να το μπαζώσουν
Η νότια Συρία αναμένεται να ανακηρυχθεί ανεξάρτητο έδαφος
Χρυσή ισοπαλία για την αλύγιστη Εθνική Ελλάδας 0-0 με τη Γερμανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Κούρδοι του YPG συνεχίζουν να μάχονται στην Κομπάνι λυσσαλέα απέναντι στο Ισλαμικό Κράτος για πάνω από 70 ημέρες. Σε νέο βίντεο φαίνεται πώς βομβαρδίζουν άρμα μάχης με τζιχαντιστές.
Το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο την Κυριακή και δείχνει στιγμιότυπο από τις μάχες των Κούρδων του YPG ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος στα νότια της Κομπάνι.
Σε αυτό ακούγεται ο ένας Κούρδος μαχητής που δίνει τις συντεταγμένες και λίγα μόλις δευτερόλεπτα αργότερα η έρκηξη σκορπίζει το άρμα μάχης του Ισλαμικού Κράτους στα εξ΄ων συνετέθη.
Μαζί με αυτό βέβαια σκορπίστηκαν και οι τζιχαντιστές που βρίσκονταν μέσα σε αυτό.























































