ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συρία: Τουρκικές ειδικές δυνάμεις με στολές τζιχαντιστών σφάζουν Κούρδους

Συρία: Τουρκικές ειδικές δυνάμεις με στολές τζιχαντιστών σφάζουν Κούρδους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε απόσταση μόλις τριών χιλιομέτρων από τις αμερικανικές δυνάμεις, περιστοιχισμένοι από μαχητικά αεροσκάφη, άρματα μάχης και στρατιώτες, οι Κούρδοι βρίσκονται αντιμέτωποι με μια γενοκτονία.

Τουρκικές ειδικές δυνάμεις, μεταμφιεσμένες σε μονάδες του τζιχαντιστικού συριακού στρατού, μαζί με υποστηριζόμενους από την Τουρκία τζιχαντιστές και τρομοκράτες του αυτοανακηρυγμένου προέδρου της Συρίας, Τζολάνι/Γκολάνι, συλλαμβάνουν Κούρδους αμάχους, τους βαφτίζουν «μαχητές», τους ταπεινώνουν και τους δολοφονούν.

Κούρδοι μιντιακοί ακτιβιστές μεταδίδουν ότι ο αμερικανικός στρατός παραμένει απλός θεατής, χωρίς να πράττει το παραμικρό για να σταματήσει αυτό το μαρτύριο.

Η Αμερική, λένε οι Κούρδοι μιντιακοί ακτιβιστές, χρησιμοποίησε τους Κούρδους στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), όμως μετά το πέρας των επιχειρήσεων, σουνιτικές και τζιχαντιστικές αραβικές ομάδες μετατράπηκαν σε εχθρούς τους.

Σήμερα, οι Κούρδοι έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους, χωρίς καμία προστασία.

Οι τρομοκράτες του Αλ Τζουλάνι απάγουν Κούρδους πολίτες, ακόμη και παιδιά, χαρακτηρίζοντάς τους μαχητές των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF).

Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για ανήλικους ή ηλικιωμένους· αρκεί και μόνο η κουρδική τους ταυτότητα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

The thug-pirate Erdoğan attempts, through mafia-style hypocrisy, to present himself as a supposedly friend and ally of Greece

Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας

Αυστραλία: 65χρονος κατηγορείται ως προπαγανδιστής της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS)

Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας

Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν – «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα… κοσμητικά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr