Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος έτοιμο να εισβάλει στο Φέργκιουσον!

Το Ισλαμικό Κράτος έτοιμο να εισβάλει στο Φέργκιουσον!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η απόλυτη παράνοια. Βρετανοί τζιχαντιστές στο Ισλαμικό Κράτος, ανάρτησαν στο Twitter μήνυμα προς τους διαδηλωτές στο Φέργκιουσον και τους ενημερώνουν ότι έτσι κι αν εξισλαμιστούν και δηλώσουν πίστη στον “χαλίφη” Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, τότε αυτοί (οι τζιχαντιστές) θα σπεύσουν προς βοήθειά τους.

Μάλιστα το “μήνυμα” αναμεταδόθηκε από τον “γνωστό” Βρετανό τζιχαντιστή Αμπού Χουσεΐν Αλ Μπριτάνι (Abu Hussain Al Britani), ο οποίος έχει γίνει πολλές φορές “θέμα” στα βρετανικά ταμπλόιντ.

Το “μήνυμα” που καλεί τους εξεγερμένους στο Φέργκιουσον να δηλώσουν πίστη στο “χαλιφάτο” είναι στα όρια του αστείου. Πρόκειται για ένα κομμάτι χαρτί, στο οποίο οι τζιχαντιστές έγραψαν ότι εάν οι διαδηλωτές εξισλαμιστούν και ορκιστούν πίστη στον Μπαγκντάντι, τότε το Ισλαμικό Κράτος θα στείλει στρατιώτες στο Φέργκιουσον…

abu-1

Το “μήνυμα” συνοδεύεται και από μια φωτογραφία τζιχαντιστών που ποζάρουν ένοπλοι σε έναν καναπέ, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, επιδεικνύοντας το χαρτί όπου έγραψαν το μήνυμα.

“Από το Ισλαμικό Κράτος στο Φέργκιουσον, ακούσαμε το κάλεσμά σας και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε”, γράφει άλλος Βρετανός τζιχαντιστής στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Αμπού Χαντάρ Μπριτάνι, ο οποίος προφανώς και είναι κάποιος από τους κουκουλοφόρους που ποζάρουν.

abu-2

Από την έναρξη του νέου κύκλου ταραχών στο Φέργκιουσον το Ισλαμικό Κράτος επιχειρεί μέσω διαδικτύου να στείλει μηνύματα αλληλεγγύης στους Αμερικανούς διαδηλωτές.

Η προπαγάνδα των τζιχαντιστών προσπαθεί να εμφανίσει το Ισλάμ ως μια θρησκεία που δεν κάνει φυλετικές διακρίσεις, πράγμα βεβαίως που δεν είναι αληθές, αφού οι Άραβες ειδικά όχι μόνο διέπρεψαν στο δουλεμπόριο Αφρικανών τους προηγούμενους αιώνες, αλλά ακόμα και σήμερα φέρονται φρικτά στους Αφρικανούς μετανάστες.

Δείτε εδώ: Στη Σαουδική Αραβία σκοτώνουν, δέρνουν και βιάζουν μετανάστες ελεύθερα! (βίντεο)

abu-3

Ωστόσο, δεν έχει περάσει απαρατήρητο ότι διαδηλωτής στο Φέργκιουσον ανάρτησε πλακάτ, το οποίο μεταδόθηκε από την αμερικανική τηλεόραση, στο οποίο έγραφε “ISIS HERE”, δηλαδή το Ισλαμικό Κράτος είναι εδώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτησή μας: «Το Ισλαμικό Κράτος είναι εδώ!», στο Φέργκιουσον

abu-4

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Ισραηλινοί πρώτα θα εκκενώσουν τη Ράφα από τους αμάχους και μετά θα εξολοθρεύσουν τους τζιχαντιστές της Χαμάς

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Ο ισραηλινός στρατός πολεμά σε τρία μέτωπα τα τζιχάντια και τους «αλλαχκμπαράδες»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Ο Ζελένσκι πανευτυχής που θα πάρει νέα αμερικανικά δισ. δολάρια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr