ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών, Μάρκο Ρούμπιο, δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες αναμένουν την ολοκλήρωση της επιχείρησής τους στο Ιράν μέσα σε ένα πλαίσιο «εβδομάδων και όχι μηνών».
Οι δηλώσεις αυτές έγιναν μετά τη συνάντηση που είχε με τους ομολόγους του της G7 στη Γαλλία.
Παράλληλα, ο Ρούμπιο ανέφερε πως η Τεχεράνη ενδέχεται να αποφασίσει την επιβολή συστήματος διοδίων για τη διέλευση από τα Στενά του Ορμούζ.
Σύμφωνα με ανάρτηση στην πλατφόρμα «X» του Μπάρακ Ραβίντ, ανταποκριτή του Axios και του Channel 12, ο Ρούμπιο προσδιόρισε το χρονοδιάγραμμα του πολέμου σε δύο έως τέσσερις εβδομάδες, τονίζοντας πως οι ΗΠΑ παραμένουν προσηλωμένες στην επίτευξη των στόχων της επιχείρησης.
Η συγκεκριμένη αναφορά επικαλείται τρεις πηγές που έχουν άμεση γνώση των τοποθετήσεων του Αμερικανού αξιωματούχου.























































