ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ: Πέθανε σε ηλικία 71 ετών ο Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ
Τα ιρανικά ΜΜΕ πανηγυρίζουν τον «αιφνίδιο θάνατο» του Λίντσεϊ Γκράχαμ - Το Ιράν είχε ζητήσει τη δολοφονία του
Ράπισμα ΕΛ.Α.Σ. στον -πρώην ΠΑΣΟΚο-ΥΠΕΞ του Μητσοτάκη- Γεραπετρίτη του κατευνασμού: Σταμάτα να λες ψέματα για να συγκαλύψεις τις αποτυχίες σας!
Το Ισραήλ θρηνεί για τον «αιφνίδιο θάνατο» του Λίντσεϊ Γκράχαμ
Το Ιράν έπληξε κυπριακό φορτηγό πλοίο, σκοτώνοντας μέλος του πληρώματος και πυροδοτώντας νέα επίθεση των ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο αρχηγός της ισραηλινής αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιαΐρ Λαπίντ, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού με αφορμή τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός με το Ιράν.
«Δεν έχει υπάρξει ποτέ παρόμοια διπλωματική καταστροφή σε ολόκληρη την ιστορία μας», αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «X».
«Το Ισραήλ δεν βρισκόταν καν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όταν λαμβάνονταν αποφάσεις που αφορούσαν τον πυρήνα της εθνικής μας ασφάλειας».
Ο Λαπίντ τόνισε ότι ενώ «ο στρατός έφερε εις πέρας ό,τι του ζητήθηκε [και] ο λαός επέδειξε αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα», ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου «απέτυχε διπλωματικά, απέτυχε στρατηγικά και δεν πέτυχε κανέναν από τους στόχους που ο ίδιος είχε θέσει».
Συμπλήρωσε μάλιστα: «Θα χρειαστούν χρόνια για να αποκαταστήσουμε τη διπλωματική και στρατηγική ζημιά που προκάλεσε ο Νετανιάχου λόγω αλαζονείας, αμέλειας και έλλειψης στρατηγικού σχεδιασμού».























































