ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πέθανε η Γωγώ Μαστροκώστα μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο
Βασιλιάς της Ευρώπης ο Ολυμπιακός, 92-85 τη Ρεάλ - Έραψε το τέταρτο αστέρι μέσα στο ΟΑΚΑ
Ο Καμμένος ψάχνει για «ρόλο» στο πλευρό της Καρυστιανού, δηλαδή της Γρατσία
Ισραήλ και Χεζμπολάχ σε τροχιά παρατεταμένης σύγκρουσης
Αμερικανός αξιωματούχος: Η συμφωνία υπογράφεται τις επόμενες ημέρες, αλλά όχι σήμερα – Έτοιμο το Ιράν να «απαλλαγεί» από το εμπλουτισμένο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέες απειλές προς την Τεχεράνη εξαπέλυσε την Παρασκευή ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας ότι αν δεν επιτευχθεί ειρηνευτική συμφωνία, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα ξαναρχίσουν τη στρατιωτική δράση κατά του Ιράν με ακόμη μεγαλύτερη ένταση.
«Έχουμε κάνει επανεκκίνηση», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος.
«Φορτώνουμε τα πλοία με τα καλύτερα πυρομαχικά, τα καλύτερα όπλα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ, ακόμη καλύτερα από εκείνα που χρησιμοποιήσαμε προηγουμένως, και τους διαλύσαμε», δήλωσε ο Τραμπ σε τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή 10/04 στη New York Post, προσθέτοντας ότι οι ΗΠΑ θα τα «χρησιμοποιήσουν πολύ αποτελεσματικά» αν δεν υπάρξει συμφωνία για την αποκλιμάκωση της κρίσης στη Μέση Ανατολή.
Την ώρα που ο αντιπρόεδρος Τζέι Ντι Βανς κατευθύνεται στο Πακιστάν για να ηγηθεί συνομιλιών με τους Ιρανούς, ο Τραμπ τόνισε ότι οι επόμενες 24 ώρες θα δείξουν αν οι συνομιλίες θα είναι επιτυχείς.
«Θα το μάθουμε σε περίπου 24 ώρες. Θα το ξέρουμε σύντομα», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο Τραμπ εξέφρασε επίσης αμφιβολίες για τα μηνύματα που εκπέμπει το Ιράν.
«Έχεις να κάνεις με ανθρώπους για τους οποίους δεν ξέρουμε αν λένε την αλήθεια ή όχι», τόνισε.
«Κατά πρόσωπο μάς λένε ότι καταργούν όλα τα πυρηνικά όπλα, ότι όλα έχουν τελειώσει. Και μετά βγαίνουν στον Τύπο και λένε: “Όχι, θα θέλαμε να εμπλουτίζουμε”. Οπότε θα δούμε», δήλωσε ο Τραμπ.























































