ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αφγανιστάν, Καμπούλ, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Ταλιμπάν,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την παραίτησή του ανακοίνωσε σήμερα ο αρχηγός της αστυνομίας της Καμπούλ, μετά τις διαδοχικές αιματηρές επιθέσεις που συγκλόνισαν την αφγανική πρωτεύουσα τις δύο τελευταίες εβδομάδες.
«Ο στρατηγός Ζαχίρ Ζαχίρ δήλωσε στο υπουργείο Εσωτερικών ότι δεν θα ήθελε πλέον να διατηρεί τα καθήκοντά του. Ο υπουργός έκανε δεκτή την παραίτησή του», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Χασμάτ Στανακζάι.
Οι επιθέσεις έχουν κλιμακωθεί τις τελευταίες εβδομάδες στο Αφγανιστάν, ενώ οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ ετοιμάζονται να αποχωρήσουν στο τέλος του χρόνου ύστερα από 13 χρόνια παρουσίας στη χώρα.
Χθες οι Ταλιμπάν πραγματοποίησαν επίθεση σε κτήριο στην Καμπούλ. Ένας νοτιοαφρικανός πολίτης, ο γιος του, η κόρη του και ένας Αφγανός σκοτώθηκαν στην επίθεση αυτή, δήλωσε στον Τύπο ο στρατηγός Ζαχίρ λίγο πριν από την παραίτησή του.























































