Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρεπουμπλικανή στηλίτευσε τις κόρες του Ομπάμα και παραιτήθηκε

Ρεπουμπλικανή στηλίτευσε τις κόρες του Ομπάμα και παραιτήθηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην ετήσια τελετή την παραμονή των Ευχαριστιών, στον Λευκό Οίκο, οι έφηβες κόρες του Ομπάμα εμφανίστηκαν με κάζουαλ ντύσιμο.

Η 13χρονη Σάσα και η 16χρονη Μαλία στάθηκαν στο πλευρό του πατέρα τους και ενόσω εκείνος «απένειμε χάρη» σε δύο γαλοπούλες εκείνες χαμογελούσαν, ομολογουμένως με κάποια αμηχανία.

obama-kores1

Η Ελίζαμπεθ Λάουτεν, εκπρόσωπος του ρεπουμπλικανού γερουσιαστή Στιβ Φίντσερ, έσπευσε να στηλιτεύσει μέσω Facebook τις κόρες του Αμερικανού προέδρου τόσο για τη συμπεριφορά τους όσο και για το ντύσιμό τους (σ.σ. φορούσαν κοντές φούστες).

obama-kores2

«Αγαπητή Σάσα και Μαλία, καταλαβαίνω ότι διανύετε και οι δύο αυτά τα απαίσια εφηβικά χρόνια, αλλά είστε μέλος της Πρώτης Οικογένειας. Προσπαθήστε να δείξετε μία κλάση, τουλάχιστον σεβαστείτε το ρόλο σας. Από την άλλη, η μητέρα και ο πατέρας σας δε σέβονται ιδιαίτερα τη θέση τους, πόσο μάλλον τη χώρα, επομένως υποθέτω πως δεν τα πάτε και τόσο καλά στο θέμα “καλό πρότυπο”. Ντυθείτε σαν να αξίζετε σεβασμό, όχι μια θέση σε ένα μπαρ»

HT_elizabeth_lauten

Ωστόσο, το μήνυμα της Λάουτεν έφερε σωρεία αντιδράσεων, ενώ, εκατοντάδες χρήστες του Facebook, ζητούσαν την παραίτησή της.

obama-kores3

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, η ρεπουμπλικανή επανήλθε στο Facebook αφενός για να σβήσει τα προσβλητικά και πικρόχολα σχόλια της, ενώ θέλησε εν μέρει να απολογηθεί.

«Μετά από ώρες προσευχής, συζητήσεων με τους γονείς μου και αφού διάβασα ξανά και ξανά τα όσα έγραψα στο διαδίκτυο, μπορώ να καταλάβω πλέον πόσο σας πλήγωσαν τα λόγια μου. Παρακαλώ, θέλω να ξέρετε ότι αυτές οι κρίσεις που έκανα δεν έχουν θέση στην καρδιά μου», έγραψε πριν υποβάλει την παραίτησή της από τη θέση της στο γραφείο του γερουσιαστή Φίντσερ.

HT_elizabeth_lauten2

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Οι Δημοκρατικοί θα διώξουν τον Μπάιντεν και θα φέρουν την Μισέλ Ομπάμα – Ο Μπαράκ κινεί τα νήματα»

Τάκερ Κάρλσον (δημοσιογράφος): «Ο Ομπάμα το “έκανε” με άνδρες και κάπνιζε κρακ»

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Μπαράκ Ομπάμα μίλησαν για τις κοινές τους αξίες

Μπάρακ Ομπάμα για ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου: «700 άνθρωποι πνίγηκαν, αυτό είναι απαράδεκτο»

Ο Μιχάλης Λεφαντζής έδειξε στον Μπάρακ Ομπάμα την Ακρόπολη και τα δημοκρατικά της σύμβολα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr