Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απλά δεν υπάρχει! Δείτε τη νύφη του τζιχανιστή

Απλά δεν υπάρχει! Δείτε τη νύφη του τζιχανιστή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Από την πρώτη στιγμή που το Ισλαμικό Κράτος κάλεσε τζιχαντιστές από όλο τον κόσμο να σπεύσουν και να πολεμήσουν στις τάξεις του στη Συρία και το Ιράκ, χιλιάδες μουσουλμάνοι από όλες τις χώρες ανταποκρίθηκαν. Και όχι μόνο άνδρες…

Πολλές γυναίκες, συνήθως νέες κοπέλες, έχουν βρεθεί στα εδάφη που ελέγχει το “χαλιφάτο” με το όνειρο να γίνουν νύφες των τζιχαντιστών και να ζήσουν μαζί τους αυτό που… ονειρεύεται κάθε γυναίκα, δηλαδή να κυκλοφορούνε ντυμένες με μπούρκα, να κρατάνε καλάσνικοφ και να σπαρταράνε στην αγκαλιά του (συνήθως) άπλυτου, αχτένιστου και αξύριστου μουτζαχεντίν τους.

Τα νεαρά κορίτσια βλέπουν στα πρόσωπα αυτών των βαρβάρων τους… “ιππότες” τους, τους μαχητές της ελευθερίας, τους απόστολους του Κορανίου, της “τάξης και της ηθικής”.

Ανεξάρτητα από το ποια είναι η πραγματικότητα, το ρεπορτάζ έχει καταγράψει τέτοιου είδους μαρτυρίες. Μάλιστα, μια νεαρή προσήλυτη στο Ισλάμ είχε πει ότι στο πρόσωπο του τζιχαντιστή της έβλεπε έναν άλλον Ρομπέν των Δασών.

Σπάνια όμως έχουμε καταφέρει να ανιχνεύσουμε εικόνες αυτών των κοριτσιών. Ενώ το διαδίκτυο ξεχειλίζει από τζιχαντιστές και τα “κατορθώματά” τους, οι φωτογραφίες των τζιχαντιστριών είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Πόσο μάλλον η εικόνα που δημοσιεύουμε, από ένα νεόνυμφο ζευγάρι τζιχαντιστών.

Όπως μπορείτε να δείτε η νύφη φορά λευκό νυφικό και από πάνω είναι καλυμμένη με τον μαύρο ισλαμικό χιτώνα, που φοράνε οι καλές μουσουλμάνες.

Πραγματικά πρόκειται για θέαμα πρωτόγνωρο, ειδικά όταν το νυφικό είναι κάτασπρο, με φρουφρου και από πάνω πέφτει το… ράσο.

Λεπτομέρεια στη φωτογραφία, ακόμα πιο ιδιαίτερη, ότι η τζιχαντίστρια νύφη αντί για ανθοδέσμη κρατά ένα καλάσνικοφ. Το οποίο, για χάρη της αναμνηστικής φωτογραφίας του γάμου (η οποία θα στολίσει το τζάκι δίπλα στα… κομμένα κεφάλια), το έχει ακουμπήσει στα πόδια της. Τέρμα λογικής; Και που είστε ακόμα…

jihadistis-gamos

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

H Χαμάς εξήρε τον «αδελφό» Ερντογάν – Αυτά τα ξεφτιλίκια να τα βλέπουν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Τζιχαντιστική υστερία Ερντογάν: Η Χαμάς είναι όπως οι Τούρκοι που πέταξαν τους Έλληνες στη θάλασσα

Οι Τούρκοι έχτισαν ακόμα έναν οικισμό ισλαμιστών εποίκων στη Β/Δ Συρία

Χαμάς για την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Φυσικό δικαίωμα των χωρών να αμυνθούν

Οι Ιρανοί μετακινούν ντρόουν κι επιθετικούς πυραύλους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr