ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
Προστατεύοντας την Ευρώπη - Αποκαλύπτοντας την αυξανόμενη απειλή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Γεννήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 10 Δεκεμβρίου, τα δίδυμα παιδιά της βασιλικής οικογένειας του Μονακό.
O πρίγκιπας Αλβέρτος Β΄ του Μονακό και η σύζυγός του Σαρλίν , απόκτησαν την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα και τον πρίγκιπα και διάδοχο του θρόνου Ζακ.
Η Γκαμπριέλα Τερέζ Μαρί γεννήθηκε στις 17:04 ώρα Μονακό και ο Ζακ Ονορέ Ρενιέ γεννήθηκε δύο λεπτά αργότερα ενώ και οι δύο τους χαίρουν άκρας υγείας όπως και η μητέρα τους, η πριγκίπισσα Σαρλίν. Ο Ζακ είναι πρώτος στη σειρά διαδοχής καθώς είναι αγόρι. Η μικρή Γκαμπριέλα είναι δεύτερη μετά τον αδελφό της.
Τα δίδυμα ήλθαν στον κόσμο στο μαιευτήριο του νοσοκομείου Πριγκίπισσα Γκρέις θα λάβουν τους τίτλους «Μαρκήσιος των Μπο» (στην Προβάνς) ο Ζακ και «Κόμισσα του Καρλαντές» (στην Οβέρν) η Γκαμπριέλα.























































