Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τούρκος Ιμάμης εντάχθηκε στο Ισλαμικό Κράτος

Τούρκος Ιμάμης εντάχθηκε στο Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τούρκος Ιμάμης που είχε την έδρα του σε τζαμί στα Δαρδανέλλια (οι Τούρκοι τα λένε Çanakkale), εντάχθηκε στο Ισλαμικό Κράτος. Την πληροφορία επιβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς (Bülent Arınç), προσθέτοντας ότι ο Ιμάμης απομακρύνθηκε από το πόστο του.

“Δυστυχώς είναι αλήθεια ότι ένας Ιμάμης από το Τσανάκκαλε εντάχθηκε στο Ισλαμικό Κράτος. Ο άνθρωπος αυτός απολύθηκε από το πόστο του στις 25 Ιουνίου. Δεν γνωρίζω εάν υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις σε άλλες επαρχίες, αλλά μας πληγώνει βαθιά ότι ένας Ιμάμης έφυγε από τη χώρα του για να ενταχθεί σε ένα στρατό δολοφόνων”, ήταν τα λόγια του Μπουλέντ Αρίντς.

Οι Τούρκοι έχουν παραδεχθεί ότι περίπου 600 πολίτες τους έχουν ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος και σε άλλες τζιχαντιστικές οργανώσεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν κάποιες χιλιάδες Τούρκων να μάχονται με το Ισλαμικό Κράτος ενώ η τελευταία απόδειξη που συνδέει το βαθύ κράτος της Τουρκίας με το Ισλαμικό Κράτος είναι ότι Τούρκοι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών της χώρας βρέθηκαν νεκροί ανάμεσα σε τζιχαντιστές, ντυμένοι ως τζιχαντιστές. [Διαβάστε σχετικά εδώ: Τούρκοι πράκτορες μέσα σε νεκρούς τζιχαντιστές (ονόματα)].

Η Τουρκία έχει κατηγορηθεί με πολλές αποδείξεις, φωτογραφίες, βίντεο και μαρτυρίες τζιχαντιστών, ότι εξοπλίζει το Ισλαμικό Κράτος, περιθάλπει στα νοσοκομεία της τραυματισμένους τζιχαντιστές, επιτρέπει σε τζιχαντιστές να χρησιμοποιούν το έδαφός της είτε ως πέρασμα, είτε ως καταφύγιο, στηρίζει και υποστηρίζει με κάθε μέσο τις τζιχαντιστικές συμμορίες.

Επισήμως την Τουρκία ως κράτος τρομοκράτη έχει καταγγείλει η Αίγυπτος στον ΟΗΕ και στην παγκόσμια κοινή γνώμη όπως και η αυτοδιοίκηση των Κούρδων στην Κομπάνι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: Βλέπει λάθη μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας για τα Τέμπη – Δεν θα στείλουμε όπλα στην Ουκρανία

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποδίδει φόρο τιμής στα θύματα της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Νίκος Δένδιας για Γενοκτονία Αρμενίων: «Τιμάμε σήμερα τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας»

RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι κάτοικοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr