ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βγήκε από το νοσοκομείο του Μανχάταν ο Νίκος Αναστασιάδης

Βγήκε από το νοσοκομείο του Μανχάταν ο Νίκος Αναστασιάδης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Βγήκε από το νοσοκομείο «Όρος Σινά» του Μανχάταν ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Ο κ. Αναστασιάδης, διαμένει σε ξενοδοχείο του Μανχάταν , όπου θα παραμείνει για περίπου μία εβδομάδα μέχρι να επιστρέψει στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του, ανάρρωσε 100%, η καρδιά του είναι δυνατή και λειτουργεί φυσιολογικά.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου την εξαίρετη ιατρική ομάδα του δρ. Ντέιβιντ ‘Ανταμς», δήλωσε ο κ. Αναστασιάδης, λίγο πριν αναχωρήσει από το δωμάτιο της καρδιοχειρουργικής πτέρυγας του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κύπριος Πρόεδρος είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο «Όρος Σινά» τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου και την επομένη είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, τύπου Maze, για τη διόρθωση της μιτροειδούς και της τριγλώχινας βαλβίδας, καθώς και για διόρθωση καρδιακής αρρυθμίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Washington Post: Περισσότεροι Αμερικανοί στρατιώτες νεκροί στον πόλεμο με το Ιράν απ’ όσους έχει αναγνωρίσει το Πεντάγωνο

Ο Νίκος Δένδιας στο Κάιρο για την τριμερή Άμυνα Ελλάδας, Κύπρου, Αιγύπτου

Τραμπ: Εξετάζω «αν και πότε θα ανατινάξω» το Ιράν

Ο Ντόναλντ Τραμπ ΔΕΝ θα εμποδίσει την Τεχνητή Νοημοσύνη – Θα συστήσει «Δύναμη Τεχνητής Νοημοσύνης»

«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» – Χάος στη Μέση Ανατολή – Όλοι οι Άραβες μιλάνε με τους Ισραηλινούς και ο καθένας μόνος του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr