Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιος ηθοποιός κοντράρει τον Σπαλιάρα με 3.800 γυναίκες!

Ποιος ηθοποιός κοντράρει τον Σπαλιάρα με 3.800 γυναίκες!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Σπαλιάρας,

Μιλώντας στο περιοδικό YES, ο ηθοποιός εξομολογείται άγνωστες πτυχές από την προσωπική του ζωή, αλλά και τρελά σκηνικά με θαυμάστριες που τρελαίνονταν και μόνο που τον έβλεπαν, όπως έχουμε δει να συμβαίνει με τον Σάκη Ρουβά.

Ο λόγος για τον Νίκος Ζιάγκος, ο οποίος, όπως αποκάλυψε έχει πάει και αυτός με σχεδόν 4.000 γυναίκες.

«Έχω δει πούλμαν θηλέων, στα Καμμένα Βούρλα, να σταματά και τα κορίτσια να αρχίζουν να με κυνηγούν τσιρίζοντας. Να χώνομαι σε μαγαζί για να το σκάσω από την πίσω πόρτα και να έρχονται 70-80 μαθήτριες. Μου έσκιζαν τα πουκάμισα, γι’ αυτό και μετά άρχισα να φοράω δερμάτινα. Από ένα σημείο και μετά, είχα βαρεθεί να μου την πέφτουν και ήθελα κάπου να την πέσω κι εγώ», λέει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στο περιοδικό.

ziagkos1

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν ξεπερνάει τον αριθμό ρεκόρ του Σπαλιάρα, ο οποίος στα 40 του δηλώνει ότι έχει πάει με 4.000 γυναίκες, ο Νίκος Ζιάγκος απαντά: «Βάσει υπολογισμών, στα 37-39 μου χρόνια είχα πάει με 3.200 γυναίκες. Μετά έγινα πιο επιλεκτικός, οπότε το πολύ να έχω πάει με 3.800. Με έχει φάει για 200 ο Σπαλιάρας. Αυτά δεν τα λέω εγώ, οι φίλοι μου έχουν κάνει τους υπολογισμούς».

Ωστόσο, οι αποκαλύψεις του ηθοποιού δεν σταματούν εκεί. Οπως ο ίδιος λέει οι γυναίκες στο σπίτι που νοίκιαζε με φίλους του, οι γυναίκες έρχονταν 20-20 και γίνονταν όργια.

«Μέχρι που βαρούσαμε τα τηλέφωνα επειδή δεν μπορούσαμε να κάνουμε άλλο σεξ και το σκάγαμε από την πίσω πόρτα και φεύγαμε. Όσο εντυπωσιακό και αν φαίνεται, από όλα αυτά μένουν πέντε πράγματα -οι πλάκες και τα γέλια με τους φίλους, παρά αυτό καθαυτό το σεξ. Εδώ μου έκαναν πρόταση να κάνω ταινία πορνό ταινία και αρνήθηκα».

Και συνεχίζει: «Από 16 ετών, το πρώτο πράγμα που καταπολέμησα προκειμένου να είμαι προχωρημένος ήταν ο φθόνος. Και έκανα πειραματισμούς πάνω σε αυτό. Στα 17-18, κάποιες κοπέλες που ερωτεύτηκα πολύ τις έβαλα και πήγαν με άλλον άντρα μπροστά μου. Ήθελα να δω πώς θα νιώσω. Είδα πώς είναι ο φθόνος, τον πάτησα, τον απομυθοποίησα και δεν ξαναζήλεψα ποτέ».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η πρώην του Σπαλιάρα κυκλοφορεί ελεύθερη με καυτό μαγιό και αναστατώνει (φωτο)

Η σύντροφος του Σπαλιάρα, Ζωή Τζάνη, με ανοιχτά πόδια και μικροσκοπικό μαγιό (φωτο)

Όταν ο Σπαλιάρας τραγουδούσε: “Αρέσω, αρέσω και αισθάνομαι… γαμάουα” (βίντεο)

Δήλωση βόμβα: Ο Σπαλιάρας έκανε σεξ μέσα στο Survivor (βίντεο)

Ο Σπαλιάρας ξαναχτύπησε – Τι είπε για τον Γκλέτσο και τον ανδρισμό του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr