Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραγική σύμπτωση: Και ο αδερφός του Αμερικανού στη Ζάκυνθο είχε δολοφονηθεί σε μπαρ

Τραγική σύμπτωση: Και ο αδερφός του Αμερικανού στη Ζάκυνθο είχε δολοφονηθεί σε μπαρ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σοκ προκαλούν οι πληροφορίες και οι τραγικές συμπτώσεις που εντοπίζονται στην περίπτωση του άγριου φονικού του αμερικανού τουρίστα στο Λαγανά της Ζακύνθου.

Σύμφωνα με τους φίλους του Μπακάρι Αντερσον που μίλησαν στην αστυνομία, ο αδερφός του 22χρονου είχε χάσει επίσης τη ζωή του έξω από μπαρ στο Τέξας σε ανάλογη συμπλοκή. Το θύμα είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές σε όλο του το σώμα από τους δράστες.

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορούνται οι συλληφθέντες

Βαριές κατηγορίες απαγγέλθηκαν στους 8 συλληφθέντες. Η εισαγγελέας τους απήγγειλε την κατηγορία της από κοινού ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας imerazante.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και στη συνέχεια οι συλληφθέντες επέστρεψαν στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, όπου και θα παραμείνουν μέχρι το πρωί της Τρίτης, όταν θα απολογηθούν ενώπιον ανακριτή.

Ο δικηγόρος του 34χρονου έλληνα μπάρμαν δήλωσε πως «ο πελάτης μου δηλώνει συντετριμμένος από το γεγονός. Πρόκειται για ένα παιδί με λευκό ποινικό μητρώο αφού προγενέστερα δεν είχε ποτέ ενοχλήσει τις διωκτικές και δικαστικές αρχές ούτε για μια απλή παράβαση του ΚΟΚ. Δηλώνει ότι ενεπλάκη στο γεγονός, αλλά αρνείται κατηγορηματικά ότι ήταν αυτός που προκάλεσε στον 22χρονο εκείνα τα χτυπήματα στο κεφάλι που είχαν ως συνέπεια τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που του έκοψαν το νήμα της ζωής».

Ο πορτιέρης, που επίσης κατηγορείται για το στυγερό έγκλημα, υποστηρίζει πως δεν χτύπησε καμία φορά το θύμα. «Εγώ δεν τον χτύπησα ή τουλάχιστον δεν του προκάλεσα θανατηφόρα χτυπήματα αφού το χέρι μου είναι σπασμένο», είπε στους αστυνομικούς.

Οι υπόλοιποι έξι Σέρβοι αρνούνται την οποιαδήποτε συμμετοχή στο έγκλημα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, το βίντεο που έχει στα χέρια της η αστυνομία, τους διαψεύδει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μεγάλη ανατροπή: Εφετείο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του Γουάινστιν

Πύραυλο των Χούτι κατέρριψαν οι Αμερικανοί – Είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr