Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αρκούδες τρέφονται από το λάδι των καντηλιών σε νεκροταφεία

Αρκούδες τρέφονται από το λάδι των καντηλιών σε νεκροταφεία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρκούδα, Γρεβενά, Νεκροταφείο, Τρίκαλα,

Επιδρομές σε εκκλησάκια και… κοιμητήρια του Μετσόβου, των Γρεβενών και των ορεινών Τρικάλων κάνουν τον τελευταίο μήνα οι αρκούδες, προσπαθώντας να τραφούν με το λάδι των καντηλιών!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΝΕΑ» στο φύλλο που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα, “στα μέσα Απριλίου οι κάτοικοι του Μετσόβου έμειναν με ανοιχτό το στόμα, όταν βρήκαν το κάτω κοιμητήριο της πόλης τους …ανάστα ο Κύριος.

Η αρκούδα που είχε εισβάλει στο νεκροταφείο είχε τραφεί από τα καντήλια στους τάφους και από τα μπουκάλια με λάδι που είχαν αφεθεί εκεί! Ανάλογες “επιδρομές” έγιναν και στα άλλα δύο κοιμητήρια της πόλης, μόνο που εκεί η αρκούδα δεν ήταν μία, αλλά… “οικογένεια” με ένα ενήλικο θηλυκό ζώο και τρία μικρότερα. “Βόλτες” στις παρυφές της πόλης κάνουν οι αρκούδες και στα Γρεβενά, όπου και εκεί αναζητούν… λάδι στα καντήλια και στα παρεκκλήσια. Το τελευταίο περιστατικό καταγράφηκε στο εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας, 10 χιλιόμετρα περίπου από το Κηπουριό.

Όμως, χαρακτηριστική… αδυναμία στα κοιμητήρια φαίνεται να έχουν οι αρκούδες και στα ορεινά Τρίκαλα. Οι κάτοικοι της Ανθούσας και του Χαλικίου δεν προλαβαίνουν να βάζουν λάδι στα καντήλια, αφού τα ζώα τρέφονται με αυτό, προκαλώντας αναπόφευκτες καταστροφές και στους μαρμάρινους τάφους…

Πρόσφατα έγινε στο Μέτσοβο σύσκεψη αρμοδίων φορέων, την οποία παρακολούθησαν και κάτοικοι της πόλης. Από τη συνάντηση έλαμψε με την …απουσία του ο “Αρκτούρος”, ενώ μετείχε στέλεχος της “Καλλιστώ”. Ο εκπρόσωπος της οργάνωσης “Καλλιστώ” είπε ότι θέλουν… 28.000 ευρώ για να πάρουν εξοπλισμό, κάμερες και ειδικό όπλο με αναισθητικό, και προέτρεψε τους ενδιαφερόμενους να πιέσουν την Περιφέρεια για την έγκριση κονδυλίου”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανάλγητες δηλώσεις για τα θύματα των Τεμπών από πρώην βουλευτή της ΝΔ: Δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα

Τρίκαλα: Δεν εμφανίστηκε στην παρέλαση η βουλευτής της ΝΔ Κ. Παπακώστα μετά τις αντιδράσεις συγγενών θυμάτων των Τεμπών

Στη Λάρισα οι νεκροί του κορωνοϊού δεν έχουν «λιώσει» – Στο Νέο Κοιμητήριο σταμάτησαν οι εκταφές

Αδιανόητο στα Τρίκαλα: 46χρονος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο

Κτηνωδία στα Γρεβενά: Πυροβόλησαν, σκότωσαν και τεμάχισαν άλογα στη Σαμαρίνα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr