Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έθαβαν το παλικάρι και η ΔΕΗ τους έκοβε την έκπτωση! – Πανελλήνια οργή

Έθαβαν το παλικάρι και η ΔΕΗ τους έκοβε την έκπτωση! – Πανελλήνια οργή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΕΗ, Ελληνικός Στρατός, Εφορία, Πάτρα,

Πανελλήνια οργή για την απάνθρωπη και εξευτελιστική συμπεριφορά του “ελληνικού” κράτους και της ΔΕΗ απέναντι στην οικογένεια του αδικοχαμένου οπλίτη Φώτη Ανδρικόπουλου, 19 ετών, ο οποίος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια άσκησης με όλμους σε στρατόπεδο του Βόλου τον Οκτώβριο.

Έκπληκτο έμεινε το πανελλήνιο όταν διάβασε την επιστολή καταγγελία της αδελφής του νεκρού φαντάρου, η οποία έκανε γνωστό σε όλο τον ελληνικό λαό ότι το μνημονιακό κρατίδιο “κοστολόγησε” τη ζωή του αδελφού της για 13.000 ευρώ (“αποζημίωση”), από τα οποία τα 3.000 κράτησε η Εφορία (τέτοια η ξεφτίλα τους), ενώ η ΔΕΗ -η υποτιθέμενη δημόσια υπηρεσία που πίνει το αίμα του ελληνικού λαού και καταδικάζει συμπατριώτες μας στο κρύο, ευθυνόμενη μέχρι και για θανάτους συμπατριωτών μας- έκοψε στην οικογένεια και τη μείωση πολυτέκνων γιατί από τέσσερα παιδιά, πλέον είναι τρία!

Η επιστολή της αδελφής του Φώτη Ανδρικόπουλου αναφέρει:

«Eίμαι η αδερφή του φαντάρου που σκοτώθηκε στο Βόλο από την Πάτρα.

Μας ειδοποίησαν από την ΔΕΗ ότι δεν δικαιούμαστε το πολύτεκνο γιατί είμαστε τρία παιδιά τώρα,και δεν είμαστε τέσσερα.

Όταν μπήκαν τα λεφτά του Φώτη για τα έξοδα που έβαλε ο στρατός τα 13.000 τα 3.000 τα πήρε η εφορία πριν μπουν στον λογαριασμό.

ΝΤΡΟΠΗ,ΑΙΣΧΟΣ.. Όταν χάνονται τέτοια παιδιά ΗΡΩΕΣ όταν μας αποκάλεσαν το παιδί μας και το κράτος κοιτάει από που να μαζέψει χρήματα.. ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗ!!!!!.. Θα θέλαμε να μαθευτεί στον κόσμο σε τι άθλια χώρα ζούμε όταν χάνονται τα παιδιά μας…»

Την επιστολή επιβεβαίωσε και η μητέρα του αδικοχαμένου οπλίτη, η οποία μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 είπε πως έμαθε ότι της κόβουν την έκπτωση στην ΔΕΗ, ενώ ήταν πάνω από το μνήμα του γιου της!

Εκείνη αγανακτισμένη, είπε πως την πήραν τηλέφωνο και της είπαν ότι πλέον δεν ανήκει στο κοινωνικό τιμολόγιο γιατί πλέον έχει τρία παιδιά, χωρίς να δείξουν την παραμικρή ευαισθησία για τον ξαφνικό και άδικο χαμό του γιου της, ο οποίος σκοτώθηκε ενώ υπηρετούσε την πατρίδα, ντυμένος στο χακί, ως οπλίτης – πολίτης!

Τα πικρά λόγια αλλά και ο θυμός της μάνας που έχασε το παιδί της από ένα ατύχημα, προκάλεσαν την παρέμβαση του Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος «βγήκε» τηλεφωνικά στην εκπομπή και είπε ότι ο ίδιος ζήτησε από την ΔΕΗ να ξαναενταχθεί η οικογένεια στο κοινωνικό τιμολόγιο, το γρηγορότερο δυνατόν.

Παρόλα αυτά τα 3.000 ευρώ τα οποία κράτησε η εφορία από την αποζημίωση για τον θάνατο του παιδιού, όπως φαίνεται, δεν θα επιστραφούν στην οικογένεια, αφού δεν έγινε λόγος για κάτι τέτοιο.

Ο 19χρονος Φώτης Ανδρικόπουλος ήταν ένας από τους τρεις στρατιώτες που σκοτώθηκαν όταν έσκασε βλήμα μέσα σε σωλήνα εκτόξευσης όλμου, κατά τη διάρκεια άσκησης στο πεδίο βολής Γλαφυρών Βόλου. Ήταν γιος αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

Τραγική ειρωνεία για εκείνον είναι ότι ο υπολοχαγός του, του πρότεινε να πάρει άδεια επειδή τον άλλο μήνα θα απολυόταν και το παλικάρι δεν το δέχτηκε και του είπε: «Πρώτα θα κάνω τις βολές και μετά θα φύγω».

Αυτό το παλικάρι, που υπηρετούσε με χαρά την πατρίδα και τελικά έχασε τη ζωή του, το νεοελληνικό μνημονιακό κρατίδιο των ανάξιων πολιτικάντηδων και των αναίσχυντων γιάπηδων της ΔΕΗ εξευτελίζει και προσβάλλει πάνω στο μνήμα του, δείχνοντας όλη την απανθρωπιά, παλιανθρωπιά και αναισθησία του πάνω στην οικογένεια που θρηνεί.

Η οργή του ελληνικού λαού είναι τεράστια και απόλυτα δικαιολογημένη!

Διαβάστε ακόμα: 13.000 ευρώ αξίζει η ζωή ενός Έλληνα φαντάρου και τα 3.000 πάνε στην Εφορία

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σαρώνει η ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα – Σύζυγοι και σύντροφοι παίζουν ξύλο

Πάτρα: Άνδρας έσπαγε πιάτα στο κεφάλι της γυναίκας του

Τσούνης: Δέσμευση των ΗΠΑ για εκσυγχρονισμό του ελληνικού στρατού

Πάτρα: Γυναίκα πήδηξε από μπαλκόνι για να σωθεί από τον σύντροφό της

Νίκος Δένδιας: Στόχος είναι η ισχυρότερη πολεμική αεροπορία στην περιοχή, σύγχρονος στόλος και ελληνική πολεμική βιομηχανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr