ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Αντώνης Σαμαράς, Βίντεο, Γιώργος Αποστολόπουλος, Γιώργος Αυτιάς, Εκλογές, Παύλος Χαϊκάλης, Πρόεδρος της Δημοκρατίας,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Παύλος Χαϊκάλης, καλεσμένος το Σάββατο το πρωί στον Γιώργο Αυτιά αναφέρθηκε και στη μήνυση που θα καταθέσει ο Αντώνης Σαμαράς, κατά παντός υπευθύνου στην υπόθεση που αφορά τις καταγγελίες περί απόπειρας δωροδοκίας του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ο Παύλος Χαϊκάλης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, κάλεσε τον πρωθυπουργό να ψάξουν μαζί το ποιος κρύβεται πίσω από αυτό, ενώ ανέφερε ότι ποτέ δεν είπε ότι εμπλέκεται ο πρωθυπουργός, ο Αποστολόπουλος το έκανε.
«Δεν κατηγορώ τον Σαμαρά. Δεν κατηγορώ κανέναν. Είπα ανέφερε το όνομα ενός τραπεζίτη και πολιτικό πρόσωπο πολύ υψηλό με σχέση με τον πρωθυπουργό», τόνισε ο βουλευτής, καλώντας τον Αντώνη Σαμαρά να βάλουν κοινό δικηγόρο και «να πάμε να κάνουμε μήνυση σε αυτόν τον άνθρωπο», ενώ κλείνοντας επανέλαβε ότι δεν κατηγορεί τον πρωθυπουργό ή την κυβέρνηση για την υπόθεση.
























































