ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Άδωνις το… πιστεύει: Θα μαζέψω τις υπογραφές και θα κερδίσω

Ο Άδωνις το… πιστεύει: Θα μαζέψω τις υπογραφές και θα κερδίσω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Νέα Δημοκρατία,

Την… αν μη τι άλλο υπέρμετρη αισιοδοξία του υπογράμμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στα Παραπολιτικά, τονίζοντας ότι ότι όχι μόνο θα μαζέψει τις 50 υπογραφές, αλλά θα κερδίσει κιόλας, παρά το γεγονός ότι η προθεσμία για την υποβολή λήγει στις 18:00 της Παρασκευής και ακόμα όπως ομολογεί δεν τις έχει εξασφαλίσει τις απαιτούμενες υπογραφές μελών της Πολιτικής Επιτροπής.

«Πλησιάζω τον αριθμό 50. Δεν τον έχω φτάσει, αλλά είμαι κοντά. Είμαι πολύ αισιόδοξος», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Mega, ενώ σε άλλο σημείο τόνισε: «Θα τις μαζέψω, θα είμαι υποψήφιος και θα κερδίσω. Έτσι μπαίνουμε στη μάχη».

Επισήμανε, ωστόσο, ότι η συλλογή υπογραφών δεν είναι μια εύκολη διαδικασία, ειδικά για τον ίδιο, διότι δεν έχει «εσωκομματικές μεγάλες συμμαχίες ούτε γραμμές» που να τον στηρίζουν, ενώ ανακοίνωσε αργά την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος, κάτι που αναγνώρισε ως λάθος.

Επίσης, τόνισε ότι βασικό κριτήριο εκλογής αρχηγού στη ΝΔ πρέπει να είναι «ποιος μπορεί να κερδίσει τον Αλέξη Τσίπρα», υποστηρίζοντας ότι «όσο μένει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία τόσο προκαλεί ζημιά στη χώρα», ενώ υπογράμμισε ότι σέβεται τους συνυποψηφίους του και πρόσθεσε: «Aυτή η διαδικασία της επιλογής αρχηγού πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε όταν τελειώσει να είμαστε πιο ενωμένοι, πιο ισχυροί και πιο αγαπημένοι, γιατί αυτός είναι ο στόχος μας. Να κάνουμε τη ΝΔ πιο ισχυρή».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Την ενοχή της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου για τη διαρροή e-mail αποδήμων, ζήτησε η εισαγγελέας

Οι παρόντες γράφουν την ιστορία

Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ – Δεύτερο κόμμα η ΕΛ.Α.Σ. με ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ διαφορά!

Νίκος Δένδιας για ελληνοτουρκικά: Κανένας δεν έχει τη δυνατότητα να εκδίδει πιστοποιητικά πατριωτισμού – Τι είπε για τον Σαμαρά

Αναταράξεις στο Μαξίμου από τις δυο παραιτήσεις γενικών γραμματέων με φόντο το σκάνδαλο των πολεοδομιών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...