ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροδρόμιο Ελληνικού, Ελληνικό, ΚΕΔΕ, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Περιφέρεια Αττικής, Πρόσφυγες, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Υπουργείο Υγείας, Χρήστος Καπάταης,
















































Τουρκικός Τύπος: Τούρκοι έρχονται με λεωφορεία στην Ελλάδα για σούπερ μάρκετ
Οι μηχανές Τεχνητής Νοημοσύνης έχουν το δικό τους social media και θρησκεία: Κρουσταφαριανισμός - Η φιλοσοφική προσέγγιση ΣΟΚάρει
Τέλος τα εικονικά τιμολόγια - Έρχεται real time παρακολούθηση του ΦΠΑ
Τουρκία: Οκτώ νεκροί και 26 τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο στην Αττάλεια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Φασίστες και βοθρολύματα πάνε μαζί. Μία βλάβη λίγων ωρών που θα μπορούσε να γίνει σε κάθε χώρο ξυπνά πάλι τα πιο ακροδεξιά στοιχεία. Η βλάβη αποκαταστάθηκε οι βρωμιές τους όμως μένουν”, ήταν η απάντηση μέσω Facebook του αντιπεριφερειάρχη του Νοτίου Τομέα Αττικής, Χρήστου Καπάταη, στην καταγγελία της ΚΕΔΕ ότι ο προσφυγικός καταυλισμός στο Ελληνικό έχει μετατραπεί σε υγειονομική βόμβα.
Ο αντιπεριφερειάρχης δημοσίευσε μάλιστα και φωτογραφία του υπογείου, που είχε πλημμυρίσει με λύματα, πλήρως καθαρισμένου.
Μετά από άμεση παρέμβαση της Περιφέρειας Αττικής αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο χώρο φιλοξενίας προσφύγων στο Ελληνικό.
Άμεσα αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο χώρο των δομών προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων στις εγκαταστάσεις του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού κτίριο Αφίξεων –Αναχωρήσεων, ύστερα από τις σχετικές ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής, μετά από επείγον σχετικό έγγραφο του υπουργού Υγείας, Π. Πολάκη.
Οι ζημιές αυτές δημιουργούσαν απειλές για τη δημόσια υγεία.
Αυτοψία που είχε πραγματοποιήσει χθες η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφέρειας Αττικής, είχε εντοπίσει σημαντική διαρροή λυμάτων στο υπόγειο του κτιρίου 5.500 τ.μ. ενώ επισημαινόταν η ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης του προβλήματος για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας.






















































