Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ύστατη έκκληση για συναίνεση από Παππά – Από Δευτέρα τροπολογία

Ύστατη έκκληση για συναίνεση από Παππά – Από Δευτέρα τροπολογία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την επανακατάθεση της προσωρινώς αποσυρθείσας τροπολογίας για το κλείσιμο των καναλιών χωρίς άδεια από την ερχόμενη εβδομάδα προανήγγειλε ο αρμόδιος υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, καλώντας στο μεταξύ τις πολιτικές δυνάμεις και τη Νέα Δημοκρατία σε διάλογο, προκειμένου να επιτευχθεί συναινετική λύση.

Και σε σημερινή του συνέντευξη στα Παραπολιτικά FM όπως και χθες στο Σκάι, ο κ.Παππάς επανέλαβε ότι είναι ανοιχτός σε προτάσεις για τη βελτίωση της τροπολογίας και αυτό το μήνυμα θα επαναλαμβάνει με δηλώσεις και δημόσιες τοποθετήσεις μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα.

Τούτων δοθέντων, στόχος του Νίκου Παππά και του Μεγάρου Μαξίμου είναι να καταστεί σαφές ότι η κυβέρνηση αποσκοπεί στην επίτευξη συναίνεσης, ανοίγοντας διάλογο με την αντιπολίτευση παρά την αντιθεσμική στάση της στη συγκρότηση του ΕΣΡ.

Τυχόν εκ νέου άρνηση της ΝΔ αυτομάτως θα καταστήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπόλογο, αφού θα μείνει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των καναλαρχών που έχουν μείνει εκτός διαγωνισμού και χωρίς τηλεοπτική άδεια.

Η λογική όμως της τροπολογίας σε κάθε περίπτωση θα παραμείνει η ίδια, προσθέτουν πηγές του Μαξίμου, αναφέροντας ότι μπορεί π.χ. να επιμηκυνθεί κατάτι η περίοδος των πέντε ημερών.

Όπως πάντως κατέστη σαφές από τις τοποθετήσεις του Νίκου Παππά και του Δημήτρη Τζανακόπουλου, η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει την απόφαση του ΣτΕ που συνεδριάζει μεν τη Δευτέρα και την Τετάρτη, με την ετυμηγορία ωστόσο να είναι άγνωστο πότε θα ολοκληρωθεί.

Παράλληλα, στο Μαξίμου επαναφέρουν σε κάθε ευκαιρία τι θα συμβεί εάν κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος, παραπέμποντας πλέον μάλιστα και στην κυνική ομολογία του Στρατή Λιαρέλλη στην Εξεταστική Επιτροπή, ο οποίος τόνισε ότι “θα πάρουμε τα χρήματά μας πίσω”.

Στο ίδιο μήκος κύματος στελέχη της κυβέρνησης στριμώχνουν τη ΝΔ, τονίζοντας ότι αυτό που αποζητά είναι να βγουν τα 258 εκατ. ευρώ από τα κρατικά ταμεία και τις κοινωνικές δράσεις που έχουν ήδη αρχίσει να διοχετεύονται σε Υγεία και Παιδεία και να επιστρέψουν στις τσέπες των καναλαρχών, επιτείνοντας το καθεστώς ανομίας των τελευταίων 27 ετών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Αλαζόνας ο Κ. Μητσοτάκης – Οι πολίτες θα του στείλουν ηχηρό μήνυμα στις 9 Ιουνίου

Μητσοτάκης: Βλέπει λάθη μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας για τα Τέμπη – Δεν θα στείλουμε όπλα στην Ουκρανία

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Ο Νίκος Δένδιας τιμά τη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...