Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κουμουτσάκος “άδειασε” τον Άδωνι για τις δηλώσεις του για φυλακίσεις κομμουνιστών

Ο Κουμουτσάκος “άδειασε” τον Άδωνι για τις δηλώσεις του για φυλακίσεις κομμουνιστών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Ηταν μια λάθος δήλωση» η δήλωση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αδ. Γεωργιάδη για την Αριστερά, είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9FM».

Παράλληλα, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι επιλέγει την πόλωση και τον διχασμό, διότι είναι η μόνη οδός διαφυγής που έχει, μπροστά στα μεγάλα αδιέξοδα.

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να απευθυνθεί η Ν.Δ. σε δυνάμεις της κεντροαριστεράς μετά τις εκλογές, είπε ότι κακώς δεν είχε ρυθμιστεί το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και επέμεινε στην πρόταση για απόσυρση του νόμου Παππά, για τις τηλεοπτικές άδειες ανεξάρτητα από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

«Προφανώς ήταν μια λάθος δήλωση. Γι’ αυτό και ο κ. Γεωργιάδης την ανασκεύασε χθες στη Βουλή. Από εκεί και πέρα όμως πάμε στην πολιτική ουσία του θέματος.

»Η θέση του κόμματος εκφράζεται από τον πρόεδρό του και χθες, επισκεπτόμενος την Ελευσίνα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε και σχεδόν είναι τα λόγια του ότι δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ δεξιάς, κέντρου και αριστεράς αλλά μεταξύ αλήθειας και αποτελεσματικότητας από τη μία πλευρά και λαϊκισμού και ψέματος από την άλλη» σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παράλληλα επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον για ευτέλεια λόγων, πόλωση και διχασμό.

Σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο, αυτό διότι είναι η μόνη οδός διαφυγής από τα συσσωρευμένα μεγάλα αδιέξοδα σε όλα τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τη χώρα:

«Στην οικονομία, στα εθνικά θέματα, στη λειτουργία των θεσμών, στο προσφυγικό – βλέπουμε τα δραματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών στη Μόρια – και μπροστά σε αυτόν τον εγκλωβισμό στα προβλήματα που συνεχώς μεγαλώνουν και μένουν άλυτα και προσθέτονται διαρκώς και άλλα, η μόνη οδός διαφυγής είναι η πόλωση, ο διχασμός και η ένταση του πολιτικού λόγου σε σημείο ευτέλειας».

Ως προς το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για πρόωρες εκλογές επισήμανε, πως η Ν.Δ. «δεν έχει κάποια σφοδρή επιθυμία να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη διακυβέρνηση αλλά θεωρεί ότι είναι δημοκρατικό της καθήκον και υποχρέωσή της να πει ότι καθώς βλέπουμε τη χώρα να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο πρέπει να σταθούμε με υπευθυνότητα σε αυτή τη διαπίστωση».

Ερωτηθείς για ενδεχόμενες μετεκλογικές συνεργασίες, σε περίπτωση πρωτιάς της Ν.Δ. στις εκλογές, είπε πως το κόμμα θα απευθυνθεί και σε άλλους χώρους και σε άλλα πρόσωπα.

«Σε μια κατάσταση συναγερμική [σ.σ. ευθυγραμμίστηκε με τον Πάγκαλο]… και ο χώρος της ευρείας ευρωπαϊκής δημοκρατικής κεντροαριστεράς στο πέρασμα των χρόνων είναι μια μεγάλη δεξαμενή στήριξης πολιτικής και δυνάμεων … Δεν αποκλείουμε να απευθυνθούμε σε αυτές τις δυνάμεις» διευκρίνισε.

Τι είχε δηλώσει ο Αδ. Γεωργιάδης

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Γεωργιάδης είχε αναφέρει μεταξύ άλλων σε κομματική συγκέντρωση ότι όταν η Ν.Δ. γίνει κυβέρνηση «τα σύνορα θα φυλαχτούν, θα δημιουργηθούν κλειστού τύπου κέντρα και όσοι δικαιούνται άσυλο θα το παίρνουν και οι υπόλοιποι θα απελαύνονται».

Για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών παρατήρησε ότι «αν θέλεις να πολεμήσεις τη διαπλοκή θέλεις πολλά κανάλια εν αντιθέσει με αυτούς που θέλουν λίγα».

«Πάντα έλεγα ότι οι αριστεροί δεν είναι δημοκράτες και με έλεγαν υπερβολικό. Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν πας, όταν πεις ότι είσαι κομμουνιστής σε βάζουν φυλακή. Στην Ελλάδα γίνεται το αντίθετο», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ευρωεκλογές: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Μητσοτάκη για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Πέθανε ο Θεοφάνης Δημοσχάκης πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Βουλευτής ΝΔ Κυριαζίδης: Ομοφοβικό σχόλιο κατά Κασσελάκη – Την απομάκρυνση του ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ

Κασσελάκης: «Βεβαίως και πάμε για πρώτο κόμμα» – «Ο Γιώργος Αυτιάς ή η αξιοκρατία που βλέπετε;»

Κασσελάκης: Αυτά είναι τα ψεύδη της κυβέρνησης Μητσοτάκη – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπλήξει στις εκλογές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...