Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στενεύει ο κλοιός για τον Άδωνι στη ΝΔ – Καρφί και από Τζιτζικώστα

Στενεύει ο κλοιός για τον Άδωνι στη ΝΔ – Καρφί και από Τζιτζικώστα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξαν οι δηλώσεις του Αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη για τις φυλακίσεις κομμουνιστών και το “παράδοξο” της Ελλάδας.

Η προσπάθεια να ανασκευάσει απευθυνόμενος προς το ΚΚΕ, η οποία κατέληξε σε νέο εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα δεν ικανοποίησε το Μοσχάτο, με επακόλουθο το δημόσιο “άδειασμά” του από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Γιώργο Κουμουτσάκο.

Ο κ. Κουμουτσάκος ωστόσο όχι μόνο “άδειασε” τον Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά ανοιχτά παρέθεσε τη γραμμή που προτάσσει η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης για άνοιγμα στο κέντρο, αποσκοπώντας στα θολά νερά του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού.

«Προφανώς ήταν μια λάθος δήλωση γιαυτό και ο κ. Γεωργιάδης την ανασκεύασε, η θέση του κόμματος εκφράζεται από τον πρόεδρο ο οποίος από την Ελευσίνα δήλωσε πως δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ δεξιάς, κέντρου και αριστεράς αλλά μεταξύ αλήθειας και αποτελεσματικότητας».

Μετά το άδειασμα του Γ. Κουμουτσάκου ήρθε και το “καρφί” από τον Θεσσαλονικάρχη της ΝΔ, Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Γεωργιάδη, το απέφυγε με δηκτικό ωστόσο τρόπο.

«Δεν επιθυμώ να σχολιάσω τοποθετήσεις ανθρώπων με τους οποίους διαφωνώ ριζικά και για τους οποίους έχω εκφράσει τη γνώμη μου στο παρελθόν», είπε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας στο ραδιόφωνο του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο FM 104,9».

«Αλίμονο αν κάποιος γενικεύει και χαρακτηρίζει την Αριστερά και την πορεία της, με βάση το τι κάνει μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων σήμερα στη χώρα», πρόσθεσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Την ίδια ώρα το κλίμα στο αρχηγείο της ΝΔ είναι εκρηκτικό, καθώς οι δηλώσεις Γεωργιάδη εκλαμβάνονται ως συντονισμένες ενέργειες από το λεγόμενο “σαμαρικό” στρατόπεδο και συνδέονται τόσο με την χαοτική παρομοίωση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου του Αλέξη Τσίπρα με τον Χίτλερ και των καναλαρχών με τους Εβραίους, όσο και με τη στήριξη Βορίδη στο ρατσιστικό παραλήρημα του Ωραιοκάστρου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Ευρωεκλογές: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Μητσοτάκη για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Πέθανε ο Θεοφάνης Δημοσχάκης πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...