Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Οικονόμου: “Ο Χριστόδουλος δεν έπρεπε να ζει” (βίντεο)

Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Οικονόμου: “Ο Χριστόδουλος δεν έπρεπε να ζει” (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μία απίστευτη εκδοχή για την κοίμηση του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, παρουσίασε ο πιο στενός συνεργάτης του, π. Επιφάνιος Οικονόμου.

epifaneios

Ο Αρχιμανδρίτης τόνισε με έμφαση ότι “ο Χριστόδουλος δεν έπρεπε να ζει και γι αυτό δεν ζει” υπονοώντας ότι δεν είναι ο θάνατος του Αρχιεπισκόπου τυχαίος.

Παράλληλα ανέφερε: “Εγώ απεγκλωβίστηκα από τα συναισθήματα, βλέπω πια πιο καθαρά, με πιο διαυγή τρόπο. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Με τον Χριστόδουλο τίποτα δε θα είχε συμβεί. Θα ήταν το μεγάλο αγκάθι, το μεγάλο εμπόδιο σε όλα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας”.

Μάλιστα ο π. Επιφάνιος Οικονόμου σημείωσε ότι ο Χριστόδουλος στο τελευταίο του πρωτοχρονιάτικο μήνυμα στον ελληνικό λαό το 2008 έκανε λόγο για Αντίσταση και Ανάκαμψη.

Τέλος, ο π. Επιφάνειος Οικονόμου ανέφερε ότι είναι πολύ πιθανό όλα αυτά να τα γράψει σε ένα βιβλίο με λεπτομέρειες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Γεωργία αποχαιρέτησε τον αναμορφωτή Πατριάρχη Ηλία Β’ – Οικ. Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Ο Πατριάρχης δεν απέθανε, αλλά καθεύδει»

Αρμενία: Η Εκκλησία, με τις όποιες ατέλειές της, παραμένει φύλακας της αρμενικής ταυτότητας

Ευρωκοινοβούλιο: Διεθνής διάσκεψη για την αντιμετώπιση της επιρροής των «Αδελφών Μουσουλμάνων» στην Ευρώπη

Ταμασού Ησαΐας: Η μητέρα θεμέλιο της οικογένειας και στυλοβάτης της κοινωνίας

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός μέσω της Ορθοδοξίας στρατολογεί Αφρικανούς – Η Ρωσία στην Αφρική

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr